• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuru Cilt Yardımmm

ressamona

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
99
0
86
32
Diyarbakır
Merhaba bayanlar benim sorunum var yüüzm çok kuru okadar pullanıyo ki herkezin t bölgesi yağlanır benim soyuluyo resmen okadar krem kullanıyorum yok erkenden yaşlanıcam diye korkuyorum ve aşırı derece hassas azıcık kaşısam kıpkırmızı oluyo ne yapmalıyım aşırıda yağlı şeyler kullanmak istemiyorum sivilcelenirim diyesenağlama

ben sana sadece eczanede satılan excipol lipo kremını önerırım tamamen bitkısel ve yağ bazlı 2 3 damla akıtsan yüzüne yetıcek zaten çok güzel bir nemlendırıcı olarak kullanabılcegın bir krem aynı zamanda tüm vucuda kullanılabılınıyor tüpü oldukça büyük çok uzun süre gidiyor bebeklere dahı bunu kullananlar var bir dene istrsen benım cildimde kuru ben gelenlde makyajımı yıkadıktan snra nemlendırıcı olarak sabah akşam bnu kullanıyorum iyi gelıyor bu kremın yağ bazlı ve su bazlı olanı var sana uyanı lipo olacak bende sivilcelenme yapmadı aşırı sürmezsen yapacagını sanmıyorum .. eskıden sadece cildiye, dermotoloji yazıyordu bunu şimdi kaldırmıslar kahretsın parayı basıp alıcaz 10 15 tl olması lazım şuan bitti benımde almam lazım ..alırsan eger yaz burdan sonucu cnm öptm cok

Merhaba bayanlar benim sorunum var yüüzm çok kuru okadar pullanıyo ki herkezin t bölgesi yağlanır benim soyuluyo resmen okadar krem kullanıyorum yok erkenden yaşlanıcam diye korkuyorum ve aşırı derece hassas azıcık kaşısam kıpkırmızı oluyo ne yapmalıyım aşırıda yağlı şeyler kullanmak istemiyorum sivilcelenirim diyesenağlama

aynen cnm benim yüzüm de öyle.. ne yaparsam yapayım düzelmedi gitti nemlendirici tüylendirir diye duydum kullanmak ta istemiyorum napcam??

aynen anlattığın gibi benim cildim de . çoğu nemlendirici alkollu nasıl yakıo sürdüğümde ondan bundan derken idare etmeye çalışıorum ama kesin bişey bulamadım
bu aralar arap kızı sürüorum yatıştı gibi azıcık

Mrb benim de T bolgem cok kuru pul pul kuruyor denedigm hiç birsey de çözüm bulamadm dikkaktimi çekti Queen Queen arap kızı nedir nerden alabilirim? ?

Benimde cildim kuru maleseff. Size onerecegim krem khiels ultra facial moisturizer kremi. 125 ml 92 tl. Online satisinda bile tükeniyor genelde. Okdr cok pahali marka kremler kullandimki bunun kadar iyi geleni gormedim super bi krem. 2. Sisemdeyimm

Back
X