- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 37
- Konu Sahibi DurFakatDinle
-
Deney faresi olarak görüyorlar insanlari adiler. Allah onlarin kalbine göre versin, beni rezil etmeye calisirken kendileri rezil olurlar insallah.insanlarda allah korkusu yok madem oglunun boyle bir sorunu var neden evlendiriyon
Yaptigim seyi bukadar masumlastirdigin icin tesekürler :) Ama gercektende birazda o psikolojiyle hareket ettim, sadece isin icine bu yalani katmamaliydim belkide, diger deliller yeterliydi süphe uyandirmaya. Ama bu sekilde bir bomba etkisi yarattigida bir gercek.Bence kendini korumak için atılmış bi yalan. Allah onları islah etsin. Allah yardımcın olsun
Bazen insanın tahammül sınırlarınızı öyle zorluyorlar i insanlıktan çıkıyorsun bacım seni çok iyi anlıyorumYaptigim seyi bukadar masumlastirdigin icin tesekürler :) Ama gercektende birazda o psikolojiyle hareket ettim, sadece isin icine bu yalani katmamaliydim belkide, diger deliller yeterliydi süphe uyandirmaya. Ama bu sekilde bir bomba etkisi yarattigida bir gercek.
sen genede dikkatli ol bundan sonra gay falen deme sah da solda pisliklerini kapatmak icin mahkemeye verirler hakliyken haksiz duruma dusersin malesef bixim ulkemizde cok olan bir sey buDeney faresi olarak görüyorlar insanlari adiler. Allah onlarin kalbine göre versin, beni rezil etmeye calisirken kendileri rezil olurlar insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?