- 23 Mayıs 2020
- 8.244
- 18.934
- 248
Devlette yer bulmak ne mümkün özele gidicem bakalım inşallah doktorumda iyi çıkarÖzele gidiyorsan bekletmezler ama devlet bekletiyorRahat olmaya çalış sonuçta 3 ayda kimseye kisirlik var denilemez.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlette yer bulmak ne mümkün özele gidicem bakalım inşallah doktorumda iyi çıkarÖzele gidiyorsan bekletmezler ama devlet bekletiyorRahat olmaya çalış sonuçta 3 ayda kimseye kisirlik var denilemez.
Çok iyi amh 01 ile de hamile kalanlar çokDevlette yer bulmak ne mümkün özele gidicem bakalım inşallah doktorumda iyi çıkarönce troid ve prolaktini dusurmem lazim zaten bu süreçte gebelik olmuyormuş öyle okudum çoğu yazıda sonra da Allah nasip ederse bebek olur onsallah düşük amh ile normal yoldan gebe kalanda var bende o şanslı gruba girerim inşallah
![]()
Bir ben de ise yaramiyo sanırımSaraçoğlu amh yukselir diyor galiba onu dinliyorlar![]()
Doğru olanı yapmış. Önce var olan diğer problemleri gidermek gerekli amh zaten yükselmeyecek o yüzden herşeyi halledelim daha sağlam şekilde tüp bebeğe gidelim demek istemiş bence.Kafamı karıştıran şey doktorumuz bu durumu onemsemedi şu anda tiroid yuksekliginin nedenini araştıralım önce dedi sonra adım adım gideriz dedi ne yapacağımızı karıştırdik iyice ☹
Öyle mi acaba gerçekten bende bu adam neden böyle yapıyor acaba deyip sinir oldum dünDoğru olanı yapmış. Önce var olan diğer problemleri gidermek gerekli amh zaten yükselmeyecek o yüzden herşeyi halledelim daha sağlam şekilde tüp bebeğe gidelim demek istemiş bence.
Yok yok sinir olma birkaç git gel bakalım.ondan sonra kızarsınÖyle mi acaba gerçekten bende bu adam neden böyle yapıyor acaba deyip sinir oldum dün![]()
Bu doktor bizim asıl doktorumuz değil eşimin patronu emekli başhekim kadindogumcu bize danismanlik yapıyor gerçek doktora cuma günü gidicemYok yok sinir olma birkaç git gel bakalım.ondan sonra kızarsın![]()
Hakkınızda hayırlı olsun insallah tez zamanda bebeğinize kavusursunuzBu doktor bizim asıl doktorumuz değil eşimin patronu emekli başhekim kadindogumcu bize danismanlik yapıyor gerçek doktora cuma günü gidicem ☺ dün bu hocamız ile konustuk ya tedavi sürecine girelim dedi yada hiç bunlarla uğraşmak istemiyorsanız tüp bebege yonelelim dedi