Kuru incir Kuru-AMH Dusuklugu

Özele gidiyorsan bekletmezler ama devlet bekletiyor 🤦 Rahat olmaya çalış sonuçta 3 ayda kimseye kisirlik var denilemez.
Devlette yer bulmak ne mümkün özele gidicem bakalım inşallah doktorumda iyi çıkar 🥰önce troid ve prolaktini dusurmem lazim zaten bu süreçte gebelik olmuyormuş öyle okudum çoğu yazıda sonra da Allah nasip ederse bebek olur onsallah düşük amh ile normal yoldan gebe kalanda var bende o şanslı gruba girerim inşallah 💓🙏

Devlette yer bulmak ne mümkün özele gidicem bakalım inşallah doktorumda iyi çıkar 🥰önce troid ve prolaktini dusurmem lazim zaten bu süreçte gebelik olmuyormuş öyle okudum çoğu yazıda sonra da Allah nasip ederse bebek olur onsallah düşük amh ile normal yoldan gebe kalanda var bende o şanslı gruba girerim inşallah 💓🙏
Çok iyi amh 01 ile de hamile kalanlar çok 😊 Hayırlısi olsun insallah. Allah hepimize yardım etsin🙏

Kafamı karıştıran şey doktorumuz bu durumu onemsemedi şu anda tiroid yuksekliginin nedenini araştıralım önce dedi sonra adım adım gideriz dedi ne yapacağımızı karıştırdik iyice ☹
Doğru olanı yapmış. Önce var olan diğer problemleri gidermek gerekli amh zaten yükselmeyecek o yüzden herşeyi halledelim daha sağlam şekilde tüp bebeğe gidelim demek istemiş bence.

Doğru olanı yapmış. Önce var olan diğer problemleri gidermek gerekli amh zaten yükselmeyecek o yüzden herşeyi halledelim daha sağlam şekilde tüp bebeğe gidelim demek istemiş bence.
Öyle mi acaba gerçekten bende bu adam neden böyle yapıyor acaba deyip sinir oldum dün 🤣

Yok yok sinir olma birkaç git gel bakalım.ondan sonra kızarsın 😁
Bu doktor bizim asıl doktorumuz değil eşimin patronu emekli başhekim kadindogumcu bize danismanlik yapıyor gerçek doktora cuma günü gidicem ☺️ dün bu hocamız ile konustuk ya tedavi sürecine girelim dedi yada hiç bunlarla uğraşmak istemiyorsanız tüp bebege yonelelim dedi

Bu doktor bizim asıl doktorumuz değil eşimin patronu emekli başhekim kadindogumcu bize danismanlik yapıyor gerçek doktora cuma günü gidicem ☺ dün bu hocamız ile konustuk ya tedavi sürecine girelim dedi yada hiç bunlarla uğraşmak istemiyorsanız tüp bebege yonelelim dedi
Hakkınızda hayırlı olsun insallah tez zamanda bebeğinize kavusursunuz

Back
X