Kuru incir kürü

Gzm-26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
2.073
3.257
53
27
Daha önce kuru incir kürü deneyen oldu mu?

Aaa bunu bilmiyordum teşekkür ederim, yanlış bir şey yaparız daha kötüye gider
Aynen
Yaz ayında birgün oturdum bir tabak dolusu incir yedim buz gibi dolaptan çıkmıştı serin serin🤣
O ay prolaktin 33 çıktı😁

Aynen herşeyin fazlası zarar 😁 şize tavsiyem çatlamayı görene kadar 3 litre su ve yürüyüş hareket
Maalesef suyu hiç aramam, bunu alışkanlık halime getirmem gerekiyor. Hareket de yok evden çalıştığım için 😭 kürtajdan 4 ay geçti hala tık yok, galiba çok kafama takıyorum

Daha önce kuru incir kürü deneyen oldu mu?
Ben.. 3 yıl hamile kalamadım doktorlar yumurtlamamın olmadığını söyledi. Bi gün tesadüf karşıma çıktı aldım hergün aç karnına yedim regl olmuştum yemeye başladığım zaman ve o son reglim oldu.. hamile kaldım çok ilginç oldu bilmiyorum yani 3 yıl hiç korunmamama rağmen gebelik oluşmamıştı..

Maalesef suyu hiç aramam, bunu alışkanlık halime getirmem gerekiyor. Hareket de yok evden çalıştığım için 😭 kürtajdan 4 ay geçti hala tık yok, galiba çok kafama takıyorum
Eminim takıyorsunuzdur çünkü ben de çok takıyorum ama elde var sıfır. Dediğim gibi kuru incir yiyin günde 1 tane ve bol su 🌺 içmezseniz zor… her açıdan zor. Sağlık için su için😁

Ben.. 3 yıl hamile kalamadım doktorlar yumurtlamamın olmadığını söyledi. Bi gün tesadüf karşıma çıktı aldım hergün aç karnına yedim regl olmuştum yemeye başladığım zaman ve o son reglim oldu.. hamile kaldım çok ilginç oldu bilmiyorum yani 3 yıl hiç korunmamama rağmen gebelik oluşmamıştı..
Merhaba canım kuru incir mi yedin kürü mü yaptın acaba

Sadece günde bir tane kuru incir yesek de aynı görevi mi görüyor acaba 😅

Ne aldınız

Canım ile yaradımı sende
Denemedim vallah prolaktini yükseltme sıkıntısı varmış o yüzden denemedim, ateş ölçümüne başlayıp ovülasyon testi yapcam ona göre bakalım nolacak, bu ayda olmazsa doktora gitcem

İncirle hamile kalan oldumu başka uzun zamandır yazılmamış ama.bende başladım her sabah incir yemeye bakalım faydası olacakmi

Back
X