Saç Kesim Şekilleri kuru kabarık gür ve kıvırcık saçlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

AYOSHCA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
7
3
1
31
meraba arkadaşlar sizlerden saçlarım hakkında yardım istiyorum saçlarım çok gür ve kabarık aynı zamanda kuru doğal yöntemlerden herşeyi denedim ama pek bi fayda etmedi doğrusun pantene şapuan kullandım daha beter yaptı kuruttu şimdi dove un serisine başlamak istiyorum sizde dove u kullandıysanız sonuçlarını söylermisiniz ya da önerebileceğiniz başka şampuan,saç kremi,sprey vb.

teşekkürler... :)

Saçları adam etmek için önce market markalarından uzaklaşın, şampuana, saç bakımına daha fazla bütçe ayırın.
Şimdilik bütçe sıkıntınız varsa market markalarından nemlendiricide iyi olanlar elseve'in sarı kapaklı, arı sütlü olan şampuanı ve gliss'in nemlendirici modeli. Saç kremi olarak da şampuanın serisinden olanı alırsınız. Duşta saç kremi haricinde, yyine bu şampuanların aynı serisinden sprey şeklinde olan sıvı saç kremlerinden alın,durulanmayanlarından. Duştan sonra da onu kullanın.

Saçları adam etmek için önce market markalarından uzaklaşın, şampuana, saç bakımına daha fazla bütçe ayırın.
Şimdilik bütçe sıkıntınız varsa market markalarından nemlendiricide iyi olanlar elseve'in sarı kapaklı, arı sütlü olan şampuanı ve gliss'in nemlendirici modeli. Saç kremi olarak da şampuanın serisinden olanı alırsınız. Duşta saç kremi haricinde, yyine bu şampuanların aynı serisinden sprey şeklinde olan sıvı saç kremlerinden alın,durulanmayanlarından. Duştan sonra da onu kullanın.
Market markasi olmayan nedir? Bitkisel içerikli ürünlermi Ersağ vs gibi..

ne şampuan alırsanız alın içine eczaneden 5 tl ye e vitamini alıp kırın iki üç tane çalkalayın bakın nasıl yumuşak oluyor ,yeni keşfim:)))

bioblas şampuanın içine, 3 ad vitamin iğnesi, 2 şer damla çam terebentin, badem yağı, sarmısak yağı, hint yağı damlatıp kullanıyorum saç kremine gerek kalmıyor.

Saçların için kerastasein ürünlerini kullan baknasil güzel oluyor ucuz değildir ama iyidir

evicap de varmis netten baktim da simdi evigen de olabilit:))
diger arkadasa:
ben simdi balikesirdeyim vitaminler ankarada o yuzden bakamadim ama genelde eczanede satilanlar benzer fiyattadir diye dusunuyorum.yalniz watsons gratistekilrr 20kusur hic onlardan almaniza gerek yok bence

Ben de aynı dertten mağdurum
Doğal yöntemlerin dışına çıkmak istemesem de yeterli gelmediğini düşünerek bir kerelik de olsa kullanayım şu saç bakım kremlerini demiştim. Gözüme en bi hoş görünenini kaptım (dove kuru ve kabarık saçlar için olan şampuan ve bakım kremi) ve kullanmaya başladım. Beğendim mi evet  özellikle ilk gün gerçekten yumuşacık oluyordu  üstelik kokusu da çok hoştu. Fakat ben de İsraili boykot eden nadir insanlardan birisi olduğum için ikinci alışımdan sonra öğrendikten sonra hemen bıraktım. Artık dalin + bebe yağı olarak geçinip gidiyorum işte :KK16:

meraba arkadaşlar sizlerden saçlarım hakkında yardım istiyorum saçlarım çok gür ve kabarık aynı zamanda kuru doğal yöntemlerden herşeyi denedim ama pek bi fayda etmedi doğrusun pantene şapuan kullandım daha beter yaptı kuruttu şimdi dove un serisine başlamak istiyorum sizde dove u kullandıysanız sonuçlarını söylermisiniz ya da önerebileceğiniz başka şampuan,saç kremi,sprey vb.

teşekkürler... :)

benm saçım inanılmaz kötü durumdaydı kabarık biçimsiz süpürge gibi abartmıyorum kafamda 3 kişilik saç var ve her gittiğim kuaför şaşkınlığını gizleyemniyordu. çıldırmak üzereydim ve şampuanımı değişmeye karar verdim fkat ne kullanacağımı bilmiyordum bir gn markette gliss in serisini görüdm kuru çok yıpranmış saçlar için şampuan ve bakım kremi dışı siyah olan ve saçlarım inanılmaz topladı ve yumuşacık. şiddetle tavsiye edilir gliss serisi...

dove inanılmaz yağlandırıyor ya. kesinlikle tavsiye etmiyorum. yani tamam yumuşatmasına yumuşatıyor ama yağdanlık gibi kafayla gezince de pek bir anlamı olmuyor.

Back
X