Market markasi olmayan nedir? Bitkisel içerikli ürünlermi Ersağ vs gibi..Saçları adam etmek için önce market markalarından uzaklaşın, şampuana, saç bakımına daha fazla bütçe ayırın.
Şimdilik bütçe sıkıntınız varsa market markalarından nemlendiricide iyi olanlar elseve'in sarı kapaklı, arı sütlü olan şampuanı ve gliss'in nemlendirici modeli. Saç kremi olarak da şampuanın serisinden olanı alırsınız. Duşta saç kremi haricinde, yyine bu şampuanların aynı serisinden sprey şeklinde olan sıvı saç kremlerinden alın,durulanmayanlarından. Duştan sonra da onu kullanın.
evet aldım o e vitaminlerinden deneyim bakalım inş olur teşekkürler arkadaşım :)ne şampuan alırsanız alın içine eczaneden 5 tl ye e vitamini alıp kırın iki üç tane çalkalayın bakın nasıl yumuşak oluyor ,yeni keşfim:)))
merhabalar :) bu eczanedeki 5tl olan E vitaminin adı nedir acaba?ne şampuan alırsanız alın içine eczaneden 5 tl ye e vitamini alıp kırın iki üç tane çalkalayın bakın nasıl yumuşak oluyor ,yeni keşfim:)))
merhaba:) evin mi eviden mi oyle biseydimerhabalar :) bu eczanedeki 5tl olan E vitaminin adı nedir acaba?
evicap de varmis netten baktim da simdi evigen de olabilit:))evicap :=)
teşekkürler :)merhaba:) evin mi eviden mi oyle biseydi
meraba arkadaşlar sizlerden saçlarım hakkında yardım istiyorum saçlarım çok gür ve kabarık aynı zamanda kuru doğal yöntemlerden herşeyi denedim ama pek bi fayda etmedi doğrusun pantene şapuan kullandım daha beter yaptı kuruttu şimdi dove un serisine başlamak istiyorum sizde dove u kullandıysanız sonuçlarını söylermisiniz ya da önerebileceğiniz başka şampuan,saç kremi,sprey vb.
teşekkürler... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?