Doğal Saç Bakım Kürleri Kuru saçlar için,menekşe+susam yağı :)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

selin_94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
124
0
116
İzmir
Canlarım bu tarifi kuaförümden öğrenmiştim.Saçlarım kıvırcık aynı zaman da kuru,kadın kıvırcıklığının değişmeyeceğini ama kuruluğunın bir nebze olsun gidirilebileceğini söyledi.Bir de benim saçlarım nasıl olmuş bilmiyorum fazla şekillendirici de kullanmam dibinden yanmış.Bu kürü kullandıktan sonra dipteki saçlarım(yanan saçlarım) dökülmeye başladı ve yerine çok daha sağlıklıları çıktı,saçıma bir hacim bir dolgunluk geldi ve saçımda boya olmadığı için sadece şampuan kullanıyorum.Haftada sadece bir gün yapıyorum,ikisini bir şişeye boşaltıp kafama fıslıyorum 1-2 saat bekleyip,iyice yıkıyorum.Umarım işinize yarar.

Ben bu saç bakımlarından önce yalın kuru saçıma gece katkısız keratin yükledim. Sabah duruladım ve buradaki bakım gibi bir bakım yaptım. İnanılmaz muhteşem parlak nemli capcanlı ve güçlenmiş onarılmış saçlarım oldu. Resmen saçlarım dirildi. Fakat kımyasal keratin sakın kullanmayın işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…