Saç Şekillendiriciler Kuru saçlar için önerileriniz?

AT KAFASI

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
13
1
1
Merhaba kızlar,son 1-2 yıldır saçlarım çok kurudu.Eskiden pantene in yoğun nemlendirici saç bakım köpüğünü kullanıyordum saçlarımda hiçbir ağırlık yağlanma vs yapmadan saçlarımı yumuşacık yapıyordu ve dalgalarımı belirginleştiriyordu,gerçekten mükemmeldi.Ama nedense piyasadan kaldırıldı ve ben ortada kaldım :'( pantene in nemlendirici saç bakım kremini aldım ama hem ağırlaştırıyor hem de saçıma gerekli nemi verip yumuşacık yapmıyor Şimdi bana eski saçlarıma sahip olmamı sağlayacak neler önerirsiniz?Ürün olurr bakım olurr aklınıza ne geliyorsa :) bir de toni&guy ürünlerini kullananlarınız varsa bu markada işime yarayacak bir ürün var mı acaba?Yardımcı olursanız sevinirim..

mrb, benimde saçlarım çok kalın telli ve kurudur bende sürekli bir ürün arayışı içerisindeyin tony&guy bi dönem kullandım ve çok memnun kalmıştım kuru saçlara özel şampuanı var zaten yalnız maskesini düzenli kullanmanız gerekli fakat son zamanlarda fiyatı baya yükseldi en son yves rocher ürünü aldım henüz fırsatım olmadı kullanmaya kuru saçlar için market ürünleri hiçbir işe yaramadı benim saçlarımda

Merhabalar,toni&guy da ve yves rosher da hangi urunleri aldiniz acaba?

mrb, henüz gördüm kusura bakmayın. tony& guy zaten kuru saçlara özel serisi var komple kullandım ayrıca ısı koruyucusu da muhteşem ( hoş ısı koruyucu got2b deneyeceğim şimdi farklı ürünler deneme amacıyla) yves rocher de yine kuru ve yıpranmış saçlara özell şampuan+maske ve renk koryucu krem

merhaba asıl siz kusura bakmayın ancak cevap verebiliyorum yves rosher ürünlerini kullandınız mı memnun kaldınız mı? :)

merhaba asıl siz kusura bakmayın ancak cevap verebiliyorum yves rosher ürünlerini kullandınız mı memnun kaldınız mı? :)

Benim sacim cok islem gördüğü için çok kurudu bir kuaföra gitim kolay yutem onerdi.dove şanpuan yipranmis saçlara karşı olanini al dedi içine yaş maya koy buz dolabina 24 saat koy sonra kullan saclarin kendina gelir kuruluğu kayip olub kendina gelir dedi.ben yaptim aynisini saçlarım çok guzel oldu hic kuru olmuyor

Bu da ilginç bir yöntemmiş :) ama anlamadığım yaş maya kalıp halinde bir şey değil mi şampuanın içinde ve buzdolabında eriyemez.. nasıl oluyor öyle

Yipranmis saclar icin olan maskesini ve boyali saclar icin renk koruyuculu sac kremini kullandim eski sampuanim bitince onada gececegim yalniz bu ikisinden cok memnun kaldim saclarim yumusacik ama ben yalnizca bunlari kullanmiyorum tony&guy serum, pantane argan yagi ve haftada 1 zeytinyagi suruyorum

üff epey ürün kullanıyormuşsunuz. Ben de şu mayalı yöntem işe yaramazsa toni&guy alacağım sanırım önce sadece maskesini alıyım olmazsa şampuanını kremini de alırım hiç yoktan o kadar para vermiyim şimdi belki maske yeter

Evet ben baya bi kullaniyorum cunku oryal ile acildi saclarim yakin zamanda o yuzden erken teshis ile tedaviye basladim :) haklisin tony baya pahali ama inan cok bereketli benim saclarim baya gür ve uzun nohut tanesi kadar avucuma alip sampuanliyodum ve istedigin kadar al kopurmuyo zaten yalnzlizca diplerini yapicaksin tavsiye ederim maskesinide

hahaha iyi yapmışsınız o zaman ben de tedaviye tony den başlayayım bakalım bana da iyi gelecek mi :)

tam olarak benim saçlarım... kuru, kalın telli ve gür başa çıkamıyorum. Şekillendirici bir ürün kullanıyor musunuz? yetmezmiş gibi bir de dalgalı benimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…