Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kuru saçlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Gratislerde kolayca bulabileceğiniz lee staffort şampuan ve saç kreminden saçınıza uygun olanı alıp kulllanın.Saçı nemlendirme konusunda en beğendiğim şampuan.İndirim günlerinde alırsanız daha uyguna getirmiş olursunuz.

images

Ayrıca saçınıza
1 kapak tatlı badem yağı
1 kapak giliserin
1 kaşık hindistan cevizi yağı(Hindistan cevizi yağı orjinali katı bir yğdır.Alırken yağın katı olmasına dikkat etmelisiniz.)
1 kapak hint yağıyla bakım yaparsanız saçlarınızın kuruluğu düzelecektir.

Duşta sirkeli su hazırlayıp son durulama suyu olarak kullanmalısınız.Her duşta elma sirkeli suyu da kullanırsanız sorununuz kısa sürede düzelecektir.
teşekkürler yurt dısında yasıyorum bakalım buralarda bulabılcekmıyım

bi miktar zeytinyağının içine yumurta sarısını koy içine badem yağı hint yağı ve lavanta yağıyla karıştır diplerine masaj yap ve tüm saçına uygula 1 saat sonra yıka son durulama suyunu da sirkeli suyla yap. mesela 1 litre suya yarım çay bardağı sirke dök son olarak onla yıka saçını. haftada 1 kere yapsan yeterli olur hava çok sıcak ya o yüzden kışında haftada 2 kere uygularsn. bide parabensiz şampuan kullan canım
canım ben sey sorcaktım bu yaglardan ne kadar koycam içine peki ve bunu ne kadar gunde tekrarlacam :)

Arkadaşlar, Saçlarınız için Evin Ampul(Eski adı Evigen Ampul) bugün eczanelere verilmeye başlanmış,daha önce üretim bir süreliğine durmuştu, Firma tekrar üretmeye ve satmaya başlamış, mutlaka deneyin, inanılmaz bir şekilde saçlarınız bakımlı şekle giren, saç dökülmesi yaşamayacak hale gelecek ve yenilenecek. Ben çok memnun kaldım. (Hem 5 TL gibi bütçenizi sarsmayacak bir rakama.)

Arkadaşlar, Saçlarınız için Evin Ampul(Eski adı Evigen Ampul) bugün eczanelere verilmeye başlanmış,daha önce üretim bir süreliğine durmuştu, Firma tekrar üretmeye ve satmaya başlamış, mutlaka deneyin, inanılmaz bir şekilde saçlarınız bakımlı şekle giren, saç dökülmesi yaşamayacak hale gelecek ve yenilenecek. Ben çok memnun kaldım. (Hem 5 TL gibi bütçenizi sarsmayacak bir rakama.)

Back
X