Şampuan ve Saç Kremleri Kuru Sampuan!!! Yardimmmm

metallergirl

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
27
0
6
Adana
Selam arkadaslar ya kafam karisti iyice. Yarin alisverise cikacagim da su kuru sampuandan da alayim el altinda bulunsun diye dusundum. Nette biraz arastirdim da birinin guzel dedigine biri kotu demis ne yapacagimi sasirdim. Aramizda kullanan ya da kulagina gelen varsa bana yardim ederse sevinirim ya:)) ya mesela watsonsda varmis,gratisde rossmannda falan glissin de varmis sanirim . Ya marka cok da bir net bir sey yok:)) yorumlarinizi bekliyorummmm :)))

Ben kullandim kuru şampuan,markasi batiste idi yanlis hatirlamiyorsam,burada Türkiye de var mi bilmiyorum,ben yurtdisindan almistim,gayet memnun kaldim,sacim çok cabuk yaglaniyor,çok pratik geldi,ama diğer markaları bilmiyorum tabi

(Minik bir ipucu olsun) Eğer evde kuru şampuan yoksa, acil bir yere gitmeniz gerekiyor ve saçlarınız yağlıysa, evde birde bebek pudrası varsa tadından yenmez :1::1: Bebek pudrasını avucunuza azar azar döküp ovuşturun sonra yağlı bölgelere karıştırın. Beyazlık gidene kadar saçları karıştırın. Ta Taaaa :54::54::54::54: Çıkmaya hazırsınız. Gün kurtuldu :15:

Watsons'ın kuru şampuanı iyiydi artık yok, muadil olarak aldıklarımdan memnun kalmadım... Got2b almayı düşünüyorum...

Back
X