Saç Kesim Şekilleri kuru ve kıvırcık saçlar için bakım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

marulmuck

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
105
4
118
Kocaeli
tavsiyeniz var mı kızlar? son 1 aydır çok elektrikleniyor ve yıkarken bile sert geliyor saçlarım. zaten saç yapım kurudur ve 3 gün yıkamasam yağlanmaz :/ şekillendiricim wellaflex curl&waves ki oldukça memnunum bundan, tavsiye ederim. çok uzun süredir boya olarak palette kullanıyorum, şampuanım loreal elseve arı sütü. krem olarak da gliss'in bir ürününü kullanıyorum. sizce şampuan ve kremimi mi değiştirmeliyim ilk olarak? bukleleri bozmadan evde yapabileceğim bakım önerileriniz varsa çok memnun olurum.

evet Amway firmasının Protique Satinique markalı saç bakım ürünlerini kullandığında saçına başka hiçbişey sürmiceksin anlatmayla olmaz denemelisin saçlarımın kokusu ve sağlığına kadar herkesbayılıyor bulmak zor olabilir ama çevrenden duyarsın belki

kullanıp tavsiye eden pek olmadığı için güvenemiyorum. herkes pantene öneriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…