Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Bakım ÜrünleriKURU VE MAT SAÇLAR İÇİN DOVE SAÇ BAKIM YAĞI
Arkadaşlar bu ürünü alın kullanın başka hiç bişey söylemek gelmiyor içimden yaz yaz bitmicek biliyorum özet geçim enisi,saçta yapış yapışlık katiyen,yağlanma,asla,ağırlık mümkün değil,dolaşıklık,imkanı yok, kokusu muhteşem,parlaklık göz kamaştırıyor,yumuşaklık işlem görmüş bi saçım var,üstelik sarı en zor saç, uçları tiftk tiftik adam etti uçlar hizaya geldi şimdi diceksinizki ya bizde işe yaramassa, benim saçlarım dipler yağlı, uçlar işlem gördüğü için kurudu, normal olarak bu saçta yaradıysa sizede yarar, her aşamada kullanın ıslakkende kullanın çünkü öyle sylüyor.her aşamada,benim en çok kullandığım aşama düzleştirdikten sonra kullanıyorum mis gibi oluyor. HE BİDE İÇİNDEKİLERİ SAYİMDE ŞOK GEÇİRİNBADEMKARŞINIZDA HİNDİSTAN CEVİZİVE AFRİKADAN MAKADAMYA YAĞLARI işte kokusunun güzelliği bu yağlardan gelyor olsa gerek parfüm gibi gerçekten dove bu serisiyle benden iyi puan aldı bu ürün favorilerimin arasında birinci sırada hayatımda bukadar hafif bir ürün bulamamıştım bukadar memnun kalıcamı düşünmemştim fiyatı 14 tl verdiğim fiyata deydi,