Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kurufasulyeyi akşamdan ıslatmadan pişiren var mı ?
varsa nasıl pişiriyor düdüklü kullanmadan :26:
yada pişer mi yemek konusunda bilgili hanımlardan yardım bekliyorum
Önce fasulyeyi haşlarsın sonra kısık ateşte uzuuun uzuuun pişirirsin.Aslında fasulyesine göre değişiyor kimi çabucak pişer kimiside saatlerce sürer.Ama hepsinde önce haşlaman gerekiyor.
beş buçukta işten çıkıyorum
eve gidene kadar altı 1 saat haşlayıp bir saat yemek olarak pişirsem yeterli olur mu acaba
en geç sekiz buçuğa yetişmesi gerekiyor çünkü :26:
beş buçukta işten çıkıyorum
eve gidene kadar altı 1 saat haşlayıp bir saat yemek olarak pişirsem yeterli olur mu acaba
en geç sekiz buçuğa yetişmesi gerekiyor çünkü :26:
fasulyen ispir fasulyesiyse haşladıktan sonra yarım saatte pişer ama değilse akşam bu kısıtlı vakitte riske atma derim ben.ama neden düdüklü kullanmıyorsun,düdüklü tencere kısıtlı vakitler içindir.Haşladıktan sonra düdüklüde 35 dakikada pişer.
Fasulyeden fasulyeye değişir...
Önceki fasulyem akşamdan ısladığımda pişmiyordu direkt pişiriyordum...
Şuan kullandığım fasulye ise akşamdan ıslatınca 1 saat gibi kısa bir sürede hazır oluyor...
Bence riske atma...
fasulyen ispir fasulyesiyse haşladıktan sonra yarım saatte pişer ama değilse akşam bu kısıtlı vakitte riske atma derim ben.ama neden düdüklü kullanmıyorsun,düdüklü tencere kısıtlı vakitler içindir.Haşladıktan sonra düdüklüde 35 dakikada pişer.
canım ben hiç düdüklü kullanmadım 6 yıllık evliyim hala daha korkarım düdüklüden
annem yoktu benim,teyzem büyüttü beni onun da hiç düdüklü kullandığını görmedim
işin özü bilmiyorum ve korkuyorum düdüklü tencere kullanmaya :26:
Fasulyeden fasulyeye değişir...
Önceki fasulyem akşamdan ısladığımda pişmiyordu direkt pişiriyordum...
Şuan kullandığım fasulye ise akşamdan ıslatınca 1 saat gibi kısa bir sürede hazır oluyor...
Bence riske atma...