• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurukafa görünümlü asteroid Dünya'ya teğet geçti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Kurukafa görünümlü asteroid Dünya'ya teğet geçti
NASA'nın açıkladığı 2015 TB145 adı verilen Astreoid beklenildiği üzere Dünya’nın 480 bin kilometre yakınından geçti.

kurukafa-gorunumlu-asteroid-dunya-ya-teget-gecti-6230629.Jpeg

Kurukafa'ya benzeyen şekli ile oldukça dikkat çeken Asteroid Dünya'yı teğet geçti. NASA'nın açıklamasına göre Asteroid eski bir kuyruklu yıldız.

fft16_mf6230626.Jpeg

Asteroid NASA'nın açıkladığı tahmin edilen rotasını takip ederek dünyanın 480 bin kilometre açığından geçti.

fft16_mf6230628.Jpeg

Uzmanlar Asteroid'in Dünya'nın işleyişini herhangi bir şekilde etkilemeyeceğini belirtti.

http://www.milliyet.com.tr/kurukafa-gorunumlu-asteroid/dunya/detay/2140960/default.htm

Bu benim asteroidim:KK70:itiraf ediyorum ben dedim dünyayı azıcık tırsıt diye:KK14:

Bu benim asteroidim:KK70:itiraf ediyorum ben dedim dünyayı azıcık tırsıt diye:KK14:
bilimsel bişiy görünce müdürüm hemen bi sahiplenme kuru kafa dahi olsa..bilim hayranı müdürüm.:KK60:

bilimsel bişiy görünce müdürüm hemen bi sahiplenme kuru kafa dahi olsa..bilim hayranı müdürüm.:KK60:
Konu öksüz yetim kalmıştı efide, içinde siyasi çekişme olmayınca okuyanı da olmuyor, dedim yazayım, kuru kafaya sahip çıkayım:-)
Herşeyi Öğrenmek lazım, Öğrenmenin yaşı yok, gereksiz bir bilgi gibi görünse de siyasi topiklerde asıl ben haklıyım, yok hayır ben haklıyım çekişmelerinden daha faydalı olduğu kesin:KK8:

Konu öksüz yetim kalmıştı efide, içinde siyasi çekişme olmayınca okuyanı da olmuyor, dedim yazayım, kuru kafaya sahip çıkayım:-)
Herşeyi Öğrenmek lazım, Öğrenmenin yaşı yok, gereksiz bir bilgi gibi görünse de siyasi topiklerde asıl ben haklıyım, yok hayır ben haklıyım çekişmelerinden daha faydalı olduğu kesin:KK8:

sağolasın Munem sen olmasan öksüzüm yetimim:KK61::KK48:

sağolasın Munem sen olmasan öksüzüm yetimim:KK61::KK48:
Ağlama, kuru kafayı sahiplendim işte:-) ama cidden yorum yapılmaması da dikkatimi çekti, haberin başlığı birtek bana ilgi çekici geldi demek ki, kuru kafayı Sevdiğim için olsa gerek:KK59:

Back
X