kurulmayan sofra sorunu:(

bu konuda zaten gerçekten fazlasıyla hayatımı yorularak geçirdim.. sonuçta kocayada kaçmıyorum bayanlar tüm ailem sülalem bana destek tekrar yuva kurmam adına ve ayrıca emin olun sizlerden bile daha fazla ben ve benden sonra çocukları düşünen bir ailem ve çevrem ve babaları var bu konuda sizleri rahatlatma derdine düşmücem fakat öyle anne böyle anne bilmemne anne gibi yorumlar için şikayetci olacağımı bilmenizi isterim karşınızdaki bir anne ve yadığınız cümlelere dikkat edin mümkünse varsa herhangi bir eleştirinizde başka bir konum olursa bununla ilgili orada yine saygılı bir şekilde dile getirelebilir... yeterince açıklayıcı olduğumu düşünüyorum lütfen tekrar konumu kapatmak zorunda kalmak istemiyorumm sizlere ve buraya saygımdan dolayı sizlerden fikir alma çabası içindeyim...

Yinede şunu unutmayın annesi olmayan çocuğun babası da olmazmış. 15 günde bir görmek hiç bir şeydir.
Allah kolaylık versin. Konunu zaten yorumladım. Önceki konunu ısıtmak yersiz burda

Sadece nişanlınız değil, annesi ile ailece özür dilemeliler.

Hatta görümce de.

Görümce ne yaptı o gün?

çok özür dilerim verdiğiniz cvplar ve yardım için fakat gerçekten şuraya girmemek için bazı insanlar elinden geleni yapıyorlar... ben konumun kapatrılması için yönetimden ricada bulunucam yardımcı olan herkese teşekkür ederim dikkate alıcam tüm önerilerinizi umarım herşeyin herkes için ve benim içinde hayırlısı olur...

konu sahibi ilk eşi ile anlaşamıyor ve boşanma yoluyla ayrılıyorlar.
çocukların velayeti (daha iyi bir hayat yaşamaları için) babaya veriliyor.
konu sahibi istediği zaman görebilmesine rağmen bu aralar dersler dolayısıyla (yani konuyu açtığı zamanlar) 2 haftada bir görüşüyorlar.
konu sahibine göre o noktada çözümlenmemiş sorun yok, bu yüzden yardım beklentim yok diyor o konuyla alakalı.

bence de o başlık altında bu durum çok tartışıldı, bu konuda çok üzerine gitmemek gerekiyor.
Ben görmedim sanırım, şimdi duydum şoktayım

Baştan sona sözlünüz de ailesi de size çok ayıp etmiş. Ben yaşasam ben de annem de üzülürdü.
Ama ben en çok sözlünüze şaşırdım. Annesi hadi yorulurum yemek satışı yapmayalım dedi ama sözlünüzün orada kazancını düşünmemesi ve ailenizi ve sizi düşünmesi gerekirdi.
Aile de sözlünüzde pek sizi önemsemiyor gibi geldi bana üzgünüm. Yani orada satışı düşünmesi ayıp.

Ben görmedim sanırım, şimdi duydum şoktayım

Ben de blue_ismyheart blue_ismyheart söyleyince hatırladım.

o konuda da başka bir şey danışmıştı aslında ama konu konuyu açınca bu durum ortaya çıkmıştı.
sonuçta konusunu kapğattırmak zorunda kalmıştı.

yine de bu konudan baya fikir topladı bence, 30 sayfa olmuş baksana.
ama yine konusunu kapattıracak.

Benim bildiğim karşı taraf davet ederken yemek yahut çay gibi belirtir ki insanlar yanlış düşünmesin yemek diye konuşulmadıysa hazırlamaması doğal, ama düşünseler daha makbule geçedi, peki onun dışında hazırlık nasıldı

Ben konuna yeterince yorum yapmıştım
Ama bilsem yapmazdım
Diğerleri için beklentin yoksa tüüü sana , insan kedisine üzülüyor sen evlatların için 'diğerleri için beklentim yok' diyorsun
Estetik yaptırırken birazda vicdan eklet bi yerlerine mümkünse

ALLAH allah konu sofra sorunu değilmiydi
Birkaç saat çıktım girdim farklı yorumlar var ben mi karıştırdım
Ne oldu ki velayet çocuk falan:KK51:

Niye konu sahibinin uzerine gidiyorsunuz?
Cocuklarin, vajina, meme, burun, popo guzellestirme derdine dusmus, en buyuk sorunu sevgilisinin ailesinin, yemek yerine pasta borek ikram etmis olmasi olan annelerinde kalmalari yerine babalari tarafindan bakilmalari isabet olmus bence.
doğru aslında Allah kurtarmış

o konuda da başka bir şey danışmıştı aslında ama konu konuyu açınca bu durum ortaya çıkmıştı.

Yemek konusu devede kulak kaldı zaten
Yeterince yemek yorumu da yapılmıştı
Kapattırsın, konu kapattırınca herşey halloluyorsa..

ALLAH allah konu sofra sorunu değilmiydi
Birkaç saat çıktım girdim farklı yorumlar var ben mi karıştırdım
Ne oldu ki velayet çocuk falan:KK51:
bu kadın 2 tane yavruyu bırakıp meme vajina esteteiği derdine düşmüş hayattaki en büyük sorunu kurulamayan sofra

ben konu üzerinden gidildiği sürece konusunu kapattıran bir insan olmak elbette istemem... kafat konuları saptırmanın hakeret edicek kelimelere kullanmanın anlamıda yok.. saygıszca yapılan fikir alışverişleri içerisinde bulunmaktan hoşlanmadığımı her konumda belirtiyorum zaten... burdaki amacımız yardımcı olmaksa rica ederim maksadımızı aşmayalımm... bende üzüldüğüm keşke dediğim konular okuyorum cvp veremiceğim konularada hakarettte bulunmuyorumm... lütfen ilk olarak insan karşımızdaki ve burası farkındaysanız sorunları olan insanların buluştuğu bir yer

bana özel mesajtan konumu kapatmak için yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa sevinirim..

ben konu üzerinden gidildiği sürece konusunu kapattıran bir insan olmak elbette istemem... kafat konuları saptırmanın hakeret edicek kelimelere kullanmanın anlamıda yok.. saygıszca yapılan fikir alışverişleri içerisinde bulunmaktan hoşlanmadığımı her konumda belirtiyorum zaten... burdaki amacımız yardımcı olmaksa rica ederim maksadımızı aşmayalımm... bende üzüldüğüm keşke dediğim konular okuyorum cvp veremiceğim konularada hakarettte bulunmuyorumm... lütfen ilk olarak insan karşımızdaki ve burası farkındaysanız sorunları olan insanların buluştuğu bir yer

yok ben Cekirgee Cekirgee yi bilgilendiriyorum, eski konunuzu bilmiyor ya da hatırlamıyor diyerek.

sizin konunuza bir kaç yorum yazarak yardımcı olmaya çalıştım.

eski konunuzla alakalı bilinmeyen noktalar çok fazla olduğu için çok fikrim yok.

hoppala 1 saat çalışayım dedim geldim bi baktım ortalık karışmış konu sahibinin çocukları mı varmış? çocukları babasındaymıymış? ben anlamadım :KK45:

Back
X