kurulmayan sofra sorunu:(

İşin en garip yönlerinden biri de çocuklar hayatında o kadar yok ki, kaynana olacak kadın durumundan dolayı kendince tavrını koyarken bile sebep ne diye sorulurken çocukları aklına getirmiyor. Bahsetme ihtiyacı bile hissetmiyor. O kadar yok bu çocuklar.
Aklına hiç gelmemiş di mi

Size ne elalemin cocugundan, poposundan memesinden ya?
Kadin bosandiktan sonra hayatina bakamaz dimi kendi iyiligi istekleri icin bi sey yapamaz. Erkek yapar ama gezer tozar icer s.car sorumluluk annededir. Anne oldugun zaman insan degilsin kadin degilsin sadece annesin. Hele bosandiysan her gun aglamalisin hayatina bakmamalisin. Guclu olmamalisin. Yeter su kafadan cikin artik ya. Size ne siz niye haddiniz olmayan seylere karisiyosunuz? Siz icinde olmadiginiz bi durum icin nasil boyle kati yorumlar yapabiliyosunuz, siz kimsiniz Allah askina?
Gerçek annelik bunu gerektirir evlat aşkı hicbirsye benzemez bunu herkes yaşayamaz ben evladına aşığım 50tane adam yakarim

Aklına hiç gelmemiş di mi
Gelmemiş, getirmemiş. Zaten anladığım kadarıyla bu da planın bir parçası. Vajina daraltılacak, memeler yapılacak, evlenilecek, uzak bir şehre gidilecek. Gidilecek ki maazallah ilerde bir yerde karşılaşılmasın, çocuklar görmeye kalkmasın.
İnsanlar kötü şeyler yaşayabilir, yanlış seçimler yapabilir, boşanabilir, ki boşanmak çoğu zaman bir erdemdir. Boşandıktan sonra yepyeni bir hayat inşa edilebilir ama eskilerle beraber çocuklar geride bırakılamaz, yok sayılamaz, hata olarak görülemez. Ha yapılır yapılmış şaşkınlıkla görüyoruz ama allah bir yerde insanın ayağını dolandırır. O yavruların ahını ödetir.

ne kadar çok seviyoruz birilerini eleştirip açık arayıp karalamayı!!!
sanki açık arayıp ortaya çıkaranın hiç hatası hiç bir günahı yok? ama biz bilmiyoruz tek şansı bu.
yapılanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum.
konu sahibi derdini paylaşmış ve fikir istemiş. birisi de gelmiş eski konuları karıştırıp karalama kampanyası başlatmış.
sonuçta hangi anne çocuklarını isteyerek bırakır, bir kere yaratılışa aykırı.
kimse kimsenin hayatını bu şekilde rahatça eleştirmemeli bence. çünkü herkesin şartları yaratılışı imtihanı vs. çok farklı.
o yüzden bu konuyu görünce insanların eleştirmeye ne kadar bayıldığını ve zevk aldığını bir kere daha gördüm.
ne diyelim, allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Valla kutsal annelik muhabbeti yapmayacağım. Evladını yük gibi gören, neden doğurduğuna anlam veremediğim ( muhtemelen kötü giden bir evliliği kurtarmak, kocayı bağlamak için ) bir çok 'annecik' var. Hiç öyle istemede çocuklarından vazgeçmezdi duygusallığına bağlayamam konuyu kusura bakmayın.

Hak ettiğiniz muameleyi yaşamışssınız konu sahibesi. Üzgünüm bir öğün yemek kadar ciddiye alınmıyorsunuz.

iyide zaten evlendiğinide başka bir şehre taşınacağını da söylemiyor çocuklara..
15 de bir görme zamanı geldiğinde güya evine gelecekmiş.. yani nerden tutarsan tut elinde kalıyor insanın..
hayatını çocuklarına göre planlayan birisi değil zaten konu sahibi ve bu onun için sorun da değil..

bu şekilde bakınca belki de babada daha mutlu olur çocuklar .. her zaman başında bir annenin bulunması bulunmasından daha iyidir diye birşey söylemek doğru değildir.. bu kadar kendi için yaşayan bir anneyle oluşacakları bireylerin daha sağlıklı mı yoksa değil mi olacağını bilemeyiz ki..

yokluk ve varlık mesafeye bağlı değildir.. bazen burnunun dibindedir ama yine de yoktur..

O ZAMAN NEDEN DOĞURMUŞ ?????

ne kadar çok seviyoruz birilerini eleştirip açık arayıp karalamayı!!!
sanki açık arayıp ortaya çıkaranın hiç hatası hiç bir günahı yok? ama biz bilmiyoruz tek şansı bu.
yapılanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum.
konu sahibi derdini paylaşmış ve fikir istemiş. birisi de gelmiş eski konuları karıştırıp karalama kampanyası başlatmış.
sonuçta hangi anne çocuklarını isteyerek bırakır, bir kere yaratılışa aykırı.
kimse kimsenin hayatını bu şekilde rahatça eleştirmemeli bence. çünkü herkesin şartları yaratılışı imtihanı vs. çok farklı.
o yüzden bu konuyu görünce insanların eleştirmeye ne kadar bayıldığını ve zevk aldığını bir kere daha gördüm.
ne diyelim, allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Biz onun başka hatalar yapmaması için konuşuyoruz konuyu hep o taraflara çekmeye çalışmak niye? yapılmaya çalışılani anlamak çok mu zor

Yorum

3 yasinda bir cocugunuz olduktan sonra nasil dusuneceksiniz bakalim, Annesinden ayrilmis 3 yasindaki bir cocugu hatirlayip.
Ben de vicdansiz degilim. Siz o cocuklari neden perisan saydiniz? Annesinin gidip gormedigini nerden biliyosunuz? Anneyseniz en iyi sizin bilmeniz lazim bi insanin anneligine bilmeden etmeden hakaret edilemeyecegini

Biz onun başka hatalar yapmaması için konuşuyoruz konuyu hep o taraflara çekmeye çalışmak niye? yapılmaya çalışılani anlamak çok mu zor

Yorum
yapılmaya çalışanın doğru olmadığını düşünüyorum. burada iki satır yazdığı kadarıyla tanıdığımız, hayatına dair tek bir hadise bile bilmediğimiz, tanımadığımız birinin hayatını bu şekilde yerden yere vurup, üstüne bu şekilde akıl vermece bana doğru gelmiyor.
ayrıca ben konu sahibinin yaptığını savunmuyorum. kendisi sütten çıkmış ak kaşık misali davrananları anlamıyorum ve yaptıklarının doğru olmadığını söylüyorum

Arkadaslar bize azıcık tembellik yapma hakki tanıyıp ozet geçsenizo_O Konuyu okudum yemek meselesi vardi. Sonuncu sayfaya geldim, annelik, vajina,meme falan yazilmis. Belliki konu çok dallanip budaklanmis. 50 sayfa olmuş. Tam olarak ne olmuş?

Hayatta en cok buyuk konusmaktan korkarim.Disaridan kimse kimsenin hayatini bilemez.Allah kimseyi evlatlarindan ayirmasin.Konu sahibi lutfen ikinci bir hata yapip bu adamla evlenmeyin her sey kendini belli ediyor zaten sonu husran olacak gibi ama karar sizin tabi.Allah yardimciniz olsun...

Ee bize ne? Konu sahibinin anneliginin sizi alakadar etmedigi gibi sizin anneliginizde bizi alakadar etmiyor?

Davşancım çünkü çocuklara değer veriyoruz, bu çocuklar için üzülüyoruz. Kadın boşandı diye mahkum değil elbet sevgili edinsin sevsin ama bu şekilde olmaz. Evlenmeye engel olmasın diye çocukları atarak olmaz.

ayrıca burada konu açan üyelerin dertlerini paylaşırken eski konularını aratıp açık aramaya çalışanlara da çok kızıyorum. insanı paylaştığına pişman ediyorlar. tamam ben de merak edip eski konularına bakıyorum bazı üyelerin ama gelip de yeni konusuna aaa bak sen bunları yazmışsın eskiden şimdi niye böyle söylüyorsun demiyorum. o zaman öyle yapmıştır şimde değişmiştir yani. insanları paylaştıkları dertleriyle yargılamak ne kadar doğru yani?

Back
X