Ne yaşamış olabilir mesela, düşünüyorum aklıma birsey gelmiyo, ailesi boşan ama çocukları bırak demiş olabilir el mahkum bırakmıştır diyelim, ama bir mahsun olur insan eğer öyle olduysa, ben mahsunluk göremiyorum, maddi nedenlerden bıraktı desek o da ihtimal değil pek, çünkü iyi baba olduğunu kendi söylemiş, iyi baba nafaka verir ayrıca ihtiyaçlarını da karşılar yeter ki 3 ve 8 yaşındaki çocuklarım anneleiyle büyüsün der,kaldı ki devlette de olsa estetik para demek maddi de değil sorun
Başka şehire gidecek çocukların haberi yokmuş öyle yazdı bir üye, eş adayının ailesi eşe dosta oğlumuz çocuklu bir kadınla evleniyor da diyememiş dedikodu olurmuş yani bir kabullenme de yok, çocuklar evine gelemeyecek, gizli kapaklı gelecekler ya da
Baba cocuklari almak icin camur yapmis olabilir, nafaka falan hikaye kimler kimler nafaka alamiyor kocadan. Lafta nafaka baglaniyo ama vermedigi zaman yakasina yapisip alamiyosun.
Babada daha iyi sartlarda yetiscek diye anne fedakarlik yapmis olabilir.
Cocuklar babayi secmis olabilir
Anne kendini toparladiktan sonra cocuklari yanina alacak olabilir
Ya da anne vicdansiz olabilir
Annelik duygusu olmaya da bilir
Cocuklarinin yuzunu gormek istemiyo da olabilir
Bak bir suru ihtimal var, hic bilmedigimiz bi seyde en kotu ihtimali secip hakaret yagdirmak neden?
kendini konu sahibinin yerine koysana
Cok elzem bi durumun var ve burda da aciklamamissin
Aslinda hakli sebeplerin var ama kimseye soylememissin ve sen baska bi sey sorarken birden bire onlarca insan senin anneligine kisiligine karakterine hakaret yagdiriyor.
İste ben bunu dusunup korumaya gectim.
Dunyanin bin bir turlu hali var kuzum, kimin basina neyin gelecegi belli degil biraz dusunerek konusmak lazim
Lafim sana degil senin hakaret etmeyecegini biliyorum
Cok buyuk konusmamak gerek boyle durumda
Hele bilmedigimiz bi seyde bu kadar ahkam kesmek hic guzel degil