kurulmayan sofra sorunu:(

Tahmin ettigime yakinmis, hem cocuklari vermem tehditi var hem babada daha iyi bakilacagina inanc. Mumkun oldugunca gidip goruyormus da bence bu kadar hakareti haketmiyor ya

İyi niyetinizi anlıyorum ama tehdit falan hiç inandırıcı değil adama tamam dersin mahkemede istersin çocukları olur biter. .
Konu sahibesi yük istememiş kendine dediğim gibi fazlasıyla benci bir yapısı var..

Ha bu tabiki hakareti meşrulaştırmaz..

E yeni hayat kuracak kuzum ya bosandiktan sonraki kuracagi duzenden bahsediyor diye algiladim ben

Şimdi sen diyosun ki kadın mecbur kaldı çocukları tehdit kıyamet verdi çocukları, harbiden garip gelmiyo mu diğer anlatılanlar, evlenicem diyo çocuklarını kabul eden en iyi ihtimalle benimseyen yok, yeni hayattan ben yeni beden anladım nedense yeni meme yeni vajina yeni burun yeni koca, eski çocuklar

Ya kuzenim hiç bir geliri olmamasına rağmen kapı kapı dolaştı milletin yardımlarıyla hem okudu hem iki çocuğunu büyüttü ki oda geç yaşta yanlış bir evlilik yaptı ailesi çocukları istemedi üstelik ne yaptı ne etti mesleğini de ele aldı.
Neyse siz çocuklarınızı gözden çıkarmışsınız bunun hakkında sizi yargılamaya hakkım asla yok ama lütfen sizi istemeyen bir aileye gelin gitmeyin ikinci evliliğinde böyle bir hata yapma.

Tavşanım noktaları birleştirirsen gayet ortaya çıkıyor. Hatun geçen konuya

Anne olmak istiyorum

diye başlamış. Biz de güzel dileklerimizi sunduk. Sonra yazmış ki 2 çocuğum var babalarında, evlenip başka şehire gidiyorum. Eee madem anne olmak istiyorsun git çocuklarına annelik yap dedik biz de. Zaten halihazırdaki çocuklarına çok iyi anneymiş gibi yenisini yapıcakmış....yeni koca yeni çocuk yeni şehir yeni hayat derken 2 garip çocuk annesiz kalır hikaye bu kadar.
İçim acıdı gerçekten :KK43:

Ah tatlim ah biz de ilk tanışmaya gittiğimizde beş saat oturduk aldığımız tatlıyı dahi açmadılar sadece çay verdiler.ama gün geldi ben evlendim çeşit çeşit yemek çıkardım kadın bana 'annesi ne ki kızı ne olsun 'diye laf etti kapıdan çıkar çıkmaz.değişik.bu bir sinyal olabilir.ya da görgü bilmiyorlar.

Şimdi sen diyosun ki kadın mecbur kaldı çocukları tehdit kıyamet verdi çocukları, harbiden garip gelmiyo mu diğer anlatılanlar, evlenicem diyo çocuklarını kabul eden en iyi ihtimalle benimseyen yok, yeni hayattan ben yeni beden anladım nedense yeni meme yeni vajina yeni burun yeni koca, eski çocuklar
Benim demek istedigim sadece, en kotu ihtimal de olabilir hakli sebepleri de var olabilir. Bilmeden etmeden anneligine kimse hakaret etmemeli.
Var sayimlardan yola cikilarak annelik konusunda hakaret edilmez bence.

Sana senin sonunu söyleyeyim mi konu sahibi? O bakmadigin çocuklar var yaa onlara muhtaç olacaksın. Inşallah demek istemiyorum ama Allah cook büyük. Kimsesiz bıraktığın gibi kimsesiz kalacaksın diye düşünüyorum. Haaa bi de size sofra kurmamislar yaa size bir damla su vermek bile haram

İyi niyetinizi anlıyorum ama tehdit falan hiç inandırıcı değil adama tamam dersin mahkemede istersin çocukları olur biter. .
Konu sahibesi yük istememiş kendine dediğim gibi fazlasıyla benci bir yapısı var..

Ha bu tabiki hakareti meşrulaştırmaz..
Hah benim demek istedigim de bu iste. Ben sitem
edilmez demiyorum, cocuklarin akibeti sorulmasin da demiyorum. Var sayimlardan yola cikarak hakaret edilmez diyorum sadece

Konu Sahibi taslaniyormus gibi bir izlenim varmış gibi görünse de aslında işin özü öyle değil.
Gerçekten tepkilerin nedenini merak edenler,
Aklımda hep acabalar adlı konusunun sadece ilk 10 sayfasını okusa bile yetecek aslında.

Ben o konusunda da yazmıştım.

Çocuklar yedi yabancı da değil babaların da. Bırakmış olabilir. Kimse buna tepki göstermiyor zaten.

Sorun ne biliyor musunuz.
Yeni yapılacak evlilikte çocukların göz ardı ediliyor olmasi. Yokmuslar gibi davranilması.
Sorduk konu sahibine.
Es adayın yarın öbür gün çocuklar senle yaşamak isterlerse kabul eder mi diye.
Bu çok düşük bir ihtimal. Zaten kimse kabul etmez istemez dedi.
15 günde bir gidip çocuklarını görecekmis.
Çünkü çocuklarına evleneceğini soylemeyecek.
Bilmelerine gerek yok çünkü.

Açık açık kabul edilen sadece benim diyor.
Ki onun kabul gördüğü falan da yok.
Bakınız, suan yazdığımız konu misali.

Evet yeni bir hayat kurmak isteyebilir. Evlenmek isteyebilir.
Ama bu şekilde değil.

Alacak karşısına nişanlısıni.
Benim 2 çocuğum var. Ben bir anneyim.
Çocuklarım her zaman hayatımda olacaklar diyecek.
Demiyor çünkü zaten kendisi de bunu istemiyor.
Onlar durdukları yerde dursunlar. Ben zaten 15 günde bir görüyorum.
Yeni hayatım sadece bana ait.
Bir de yeni bebek yaparım yuvarlanip gideriz.

Diğer konusunda çocuklu kadın muhabbeti yapıldığı için ilk mahcubiyetimi yaşadım demişti.
UtanmaSa keşke çocuklu bir kadın olmasaydım da huzurum bozulmasaydı der gibiydi.

Konu Sahibi taslaniyormus gibi bir izlenim varmış gibi görünse de aslında işin özü öyle değil.
Aklımda hep acabalar adlı konusunun sadece ilk 10 sayfasını okusa bile yetecek aslında.

Çocuklar yedi yabancı da değil babaların da. Bırakmış olabilir. Kimse buna tepki göstermiyor zaten.

Yeni yapılacak evlilikte çocukların göz ardı ediliyor olmasi. Yokmuslar gibi davranilması.
Sorduk konu sahibine.

Ama bu şekilde değil.

Çocuklarım her zaman hayatımda olacaklar.
Bir de yeni bebek yaparım.

Diğer konusunda çocuklu kadın muhabbeti yapıldığı için ilk mahcubiyetimi yaşadım demişti.
UtanmaSa keşke çocuklu bir kadın olmasaydım da huzurum bozulmasaydı der gibiydi.
ee hiçbir zaman evlendiğini çocuklar bilmeyecekse o çocuklar asla annede kalmayacaklar. pes ya.

Sana senin sonunu söyleyeyim mi konu sahibi? O bakmadigin çocuklar var yaa onlara muhtaç olacaksın. Inşallah demek istemiyorum ama Allah cook büyük. Kimsesiz bıraktığın gibi kimsesiz kalacaksın diye düşünüyorum. Haaa bi de size sofra kurmamislar yaa size bir damla su vermek bile haram
Ben bunlara hastayim iste. Ortada net kesin bi bilgi yokken boyle bedduaya girisenlere.

Benim demek istedigim sadece, en kotu ihtimal de olabilir hakli sebepleri de var olabilir. Bilmeden etmeden anneligine kimse hakaret etmemeli.
Var sayimlardan yola cikilarak annelik konusunda hakaret edilmez bence.

Hakareti hoş bulmam ama eldeki donelerle sorgulama yapılır, 3 senedir biriyle birliktesin adam seninle ciddi ama çocuklarla tanışmamış, gelin gideceği aile çocukları yok sayıyor herkesten gizliyor, hafi çocukları almadı yeni hayatt a kurdu amenna ama bu yeni hayatta çocuklarının bu kadar edilgen olmasının izahı yok

Kapı komşusuna bile en kötü çay ikram edilir bizde
Tuaf
Biraz da ayıpsadım. ..

Hakareti hoş bulmam ama eldeki donelerle sorgulama yapılır, 3 senedir biriyle birliktesin adam seninle ciddi ama çocuklarla tanışmamış, gelin gideceği aile çocukları yok sayıyor herkesten gizliyor, hafi çocukları almadı yeni hayatt a kurdu amenna ama bu yeni hayatta çocuklarının bu kadar edilgen olmasının izahı yok
anladığım kadarıyla o konuyu tam okumadım,
konu sahibi,çocukları yeni evliliğine asla sokmayacak. onlarda o çocuklarla asla görüşmeyecekler. bir çeşit o çocuklar yeni hayatta yok sayılacak.

Ay ne biliyim ya bi sey diyemiyorum valla Allah hepsine kolaylik versin anali cocuklu mutlu mesut yasasinlar insallah :)

Sorduk konu sahibine.

Ama bu şekilde değil.

Çocuklarım her zaman hayatımda olacaklar diyecek.
Bir de yeni bebek yaparım yuvarlanip gideriz.

Hay ağzına sağlık cutemom var iste en iyi bildiğimiz nasıl kimse kabul etmezmis cute un eşi ala babalık yapıyo kabul etmis iste, kimse kabul etmez ne demek

Ne yazıkki aileniz haklı. Akşam 7'de gelen/gelicek misafir için sofra kurulmaması demek (ki yemek saatidir açık saçık) önemsenmediğiniz anlamına gelir. Ya söylenenlere kulaklarını tıkayıp devam ediceksin yada gerekeni yapıcaksın. Annesi titiz gözünde büyümüş galiba filan demişsin, eğer yapılan açıklama buysa zaten buda terbiyesizliğin Allahı olmuş. Özrü kabahatinden büyük resmen.

Back
X