- 25 Mart 2012
- 681
- 1.639
- 113
Bunları konuşmayı hakkı var mı dedim ben? Bununla ilgili tek cümle yazmadığım gibi hakarete karşıyım da dedim.Hakki yok mu? İki cocugu var diye bi seylere alinmay hakki yok mu, kaynanasiyla arasi acilamaz mi?bos is mi oluyor bunlar?
Anne icin 15 gunde bir gormek normalse cocuklar da bunu normal karsiliyorsa evet kimseyi alakadar etmez.
Annelik o kadar basit bi sey yani size gore? Onune gelen herkes bi annenin anneligini elestirsin o zaman.
Konu burda cocuklar degil, konu sahibi cocuklariyla ilgili bi sey danismamisken kimse bu konuyu desme hakkina sahip degil.
Kusura bakmayin valla gelen vursun gecen vursun.
Cocugunu birak elalemin adamina guzel goruncem diye vajinani daralttir memeni buyut diye yorum geldi burda.
Kimin bunlari konusmaya hakki var Allah askina ya?
Annelik bu kadar basit bir şey evet ve birçok kadının kendini saygınlaştırmak için kalkan olarak kullandığı bir şey hatta. Kediler, köpekler de anne olabiliyorken çok basit bir şey annelik.
İki çocuğu var diye alınmaya hakkı yok gibi sığ bir düşünce olamaz tabi ki.
Madem dediğiniz gibi ağır, yıpratıcı şeyler yaşadı bu kadın böyle boş işlerle uğraşmaz diyorum. Çünkü zor zamanlar, büyük acılar yaşayan insanlar böyle toy insanların kafaya takacağı şeylerle uğraşmazlar.