kurulmayan sofra sorunu:(

Yok o kararını vermiş, sen rahat ol
Ailesi bile arkasındayken kimse bana güçsüz rolü yapmasın
Güçlü olan kadının ailesi değil kadının kendisi yumruğu masaya vurmalı..Kabul ediyorsan ben buyum der,korkarak saklama gereği duymaz.

Çok enteresan bir durum.
Hayatta yaşamadan anlaşılmayacak duygulardan biri anneliktir.
Biz ki yavrumuzu akşam eve gidene kadar özlüyoruz, konu sahibi nasıl evlatlarından ayrı kalabiliyor acaba???

çekte ti sanırım çok güzel örnek verdi. insan evlenince kedimi ne yapacam diye korkuyor, arayışlara giriyor.. ama konu sahibi bunu neden önemsemedi diyor..
bilemiyorum vicdan meselesi herhalde..

Dün okumuştum konuyu buralara kadar geleceğini tahmin etmemiştim açıkcası kınamak istemiyorum ama olay hiç hoş olmayan yerlere gitmiş:KK43:

ben bile bekarım, aileme 2 saat uzaklıktayım.. her hafta sonu gidemiyorum.. yollar hava şartları uygun olmuyor malesef.. ee maddi boyutuda var..
Bi de evlenip 3.çocuk düşünsen hiç gidemezsin yani
Ayda yılda bir dışında
Konu sahibi herkesin nabzına göre şerbet verirken bir öncekine ne dediğini unutunca işler karışıyor

Nee 2. Evlilik ve 2 boynu bükük çocuk mu var geride. Dünden beri ara ara okuyordum bugün şok oldum. Belli ki kayın valide size tavırlı ne masası modun da

Dün okumuştum konuyu buralara kadar geleceğini tahmin etmemiştim açıkcası kınamak istemiyorum ama olay hiç hoş olmayan yerlere gitmiş:KK43:

bizde kınamıyoruz.
zaten birşey buraya yazarak büyük konuştukta olmaz..
bana göre bir gerçek var..
boşanmış olabilirsin, yeni bir hayat kurabilirsin.. bunlar normal şeyler..
ama bunları yaparken insanın çocuğunu düşünmesi gerekiyor..

Back
X