- 2 Eylül 2018
- 110
- 43
- 98
- 29
- Konu Sahibi Filiz busra
-
İkinci gördüğünüz çizgi hemen mi çıktı 1 saat sonra falan miMerhaba hanımlar arkadaşımın yardımınıza ihtiyacı var bu sefer onun için acıyorum konuyu adetine daha beş gün varmış kaset test yaptık ikimizde çok hafif bir çizgi görüyoruz acaba istediğimiz için mi görüyoruz onuda bilemedik kuruluk cizgisi mi onuda anlamadık eğer gebelik olsa adet önce belli olur muydu bizim dışımızda çizgiyi gören var mı
Hemen çıktı 5 dakika içinde ama biz heyecanlıyız uzun zamandır bu anı bekliyor arkadaşımda acaba biz mi görüyoruz sadece sizde fark ettiniz miİkinci gördüğünüz çizgi hemen mi çıktı 1 saat sonra falan mi
Birde daha adetine 5 gün varmış ucuz testlerden aldık gebelik olsa çok mu belirgin olurdu acabaİkinci gördüğünüz çizgi hemen mi çıktı 1 saat sonra falan mi
Bende hep silik çizgi ile öğrendim adete daha varsa beta hcg düşük olduğundan silik çıkabiliyor birde sabah ilk idrar ile mi denedinizHemen çıktı 5 dakika içinde ama biz heyecanlıyız uzun zamandır bu anı bekliyor arkadaşımda acaba biz mi görüyoruz sadece sizde fark ettiniz mi
Erken gebelik testi yapın istersenizBirde daha adetine 5 gün varmış ucuz testlerden aldık gebelik olsa çok mu belirgin olurdu acaba
Benimde 5 gun var iken böyleydi 5+4 suanErken gebelik testi yapın isterseniz
Yok hayır gün içinde yaptık yarın inşallah tekrarlayacak kaliteli bir test ileBende hep silik çizgi ile öğrendim adete daha varsa beta hcg düşük olduğundan silik çıkabiliyor birde sabah ilk idrar ile mi denediniz
Erken gebelik testi ile sabah yapsın gebelik testleri sabah daha kesin sonuç verirYok hayır gün içinde yaptık yarın inşallah tekrarlayacak kaliteli bir test ile
Benimde 5 gun var iken böyleydi 5+4 suan
Inslaah korkuyuz ilk gebelikten sonra binada bırsey olur diye bakalım yarın ne olucakAy tebrikler Allah eli ayağı düzgün sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Korkmayın sağlıklı kucağınıza alırsınız inşallah kötü düşünmeyin kötü olmasın dua edeceğim sizeInslaah korkuyuz ilk gebelikten sonra binada bırsey olur diye bakalım yarın ne olucak
Teşekkür ederim sabah test yapın iki çizgi çıkarsa kan verin bende öyle yapmıştımKorkmayın sağlıklı kucağınıza alırsınız inşallah kötü düşünmeyin kötü olmasın dua edeceğim size
Öyle yapacak bakalım çok istiyor gönlünce olur inşallahTeşekkür ederim sabah test yapın iki çizgi çıkarsa kan verin bende öyle yapmıştım
Adet döneminin geçmesini bekleyin bence.Merhaba hanımlar arkadaşımın yardımınıza ihtiyacı var bu sefer onun için acıyorum konuyu adetine daha beş gün varmış kaset test yaptık ikimizde çok hafif bir çizgi görüyoruz acaba istediğimiz için mi görüyoruz onuda bilemedik kuruluk cizgisi mi onuda anlamadık eğer gebelik olsa adet önce belli olur muydu bizim dışımızda çizgiyi gören var mı
İkinci testi yaptınız mı acaba sonuç nedir paylaşır mısınız ?Merhaba hanımlar arkadaşımın yardımınıza ihtiyacı var bu sefer onun için acıyorum konuyu adetine daha beş gün varmış kaset test yaptık ikimizde çok hafif bir çizgi görüyoruz acaba istediğimiz için mi görüyoruz onuda bilemedik kuruluk cizgisi mi onuda anlamadık eğer gebelik olsa adet önce belli olur muydu bizim dışımızda çizgiyi gören var mı
Evet öyle yaptık :)Adet döneminin geçmesini bekleyin bence.
Merhaba kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı arkadaşımın kan testide pozitifİkinci testi yaptınız mı acaba sonuç nedir paylaşır mısınız ?
Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı arkadaşımın kan testide pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?