Bana da var gibi geldi .Net bir çizgi var.Az önce yeni bir test aldım sabah ilk idrarla tekrar yapıcam.Atarım burdan yineBence varrr
Ben de o testle öğrendim 3 günüm geçti yarın kan vereceğim inşallah vardırYaaa.Days doktor.Bu markaya pek güven olmuyor diyorlar.Ama kabızlık ateş basması baş ağrısı ve adetim de nerden baksan 15 gün geçince umutlandım
Ay canım benim eğer varsa gebelik hayatımın şokunu yaşayacağım. 2 buçuk yıldır olmuyordu hiç hamile kalmadım.Ben de o testle öğrendim 3 günüm geçti yarın kan vereceğim inşallah vardırsiz de kan verin ama bence var çünkü kuruma çizgisi böyle değil
Olmazları olduran Allah'tır bize zor ona kolaydır. Hayırlı zamanı o bilir inşallah vardır ve sağlıkla kucağına alırsınAy canım benim eğer varsa gebelik hayatımın şokunu yaşayacağım. 2 buçuk yıldır olmuyordu hiç hamile kalmadım.
Kendi telaşımdan mesajını sana hayırlı olsun demeyi unuttum. Rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimOlmazları olduran Allah'tır bize zor ona kolaydır. Hayırlı zamanı o bilir inşallah vardır ve sağlıkla kucağına alırsın
Nasıl umutlandım şu yorumlardan bilemezsinizKuruma çizgisi silik oluyor bunda bariz belli. İnşallah hamilesinizdir
İnşallah canım.Yeni test aldım yarın tekrar yapıcam.Adetim çok gecikmişti ama aklımdan hiç hamilelik geçmiyordu.Ne bulantı ne kusma ne de başka bir belirti yok zaten.Hamilelik varsa şok olacağım.47 yaşındayım geç evlendim ve iki buçuk yıldır hiç hamile kalmadımBence var canım
Nasip olacağı varsa olur inşallah bebiş vardırİnşallah canım.Yeni test aldım yarın tekrar yapıcam.Adetim çok gecikmişti ama aklımdan hiç hamilelik geçmiyordu.Ne bulantı ne kusma ne de başka bir belirti yok zaten.Hamilelik varsa şok olacağım.47 yaşındayım geç evlendim ve iki buçuk yıldır hiç hamile kalmadım
Yarın sabah test yapacağım tekrar sonuca göre kan vereceğimNet pozitif kan verin mutlaka
İnşallah canımcımNasip olacağı varsa olur inşallah bebiş vardır
Aynen en iyisi ama güvenilir marka alın 1 tane erken 1 tane kaset olsun garantiYarın sabah test yapacağım tekrar sonuca göre kan vereceğim
Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla yüzünüzü güldürsün, yuvanıza mis gibi bebek kokusu nasip etsinYarın sabah test yapacağım tekrar sonuca göre kan vereceğim
Duygulandırdınız beni gece geceRabbim hayırlısıyla, sağlıkla yüzünüzü güldürsün, yuvanıza mis gibi bebek kokusu nasip etsin
AminnnnnDuygulandırdınız beni gece geceAmin Allah razı olsun güzel dilekleriniz için.Rabbim hepimizin yuvasına huzur mutluluk versin inşallah
Allah gönlüne göre versin canım bu işler yaşla olmuyor vallahi Rabbim nasip ettikten sonra her türlü oluyor test yaptın mı yeniden merak ettimİnşallah canım.Yeni test aldım yarın tekrar yapıcam.Adetim çok gecikmişti ama aklımdan hiç hamilelik geçmiyordu.Ne bulantı ne kusma ne de başka bir belirti yok zaten.Hamilelik varsa şok olacağım.47 yaşındayım geç evlendim ve iki buçuk yıldır hiç hamile kalmadım
Yazmak için siteye girdim mesajını gördüm.Haklısın canım benim yaşımda doğuran çok insan var ama benim umudum iyice kırıldı.Sabah test yaptım.Artı med marka negatif çıktı.Ama dünkü testte bariz ikinci çizgi çıktı.Adet olmamama da ayrı üzüldüm.Doktora gideceğim.Hayırlısı olsunAllah gönlüne göre versin canım bu işler yaşla olmuyor vallahi Rabbim nasip ettikten sonra her türlü oluyor test yaptın mı yeniden merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?