Kuruma cizgisi mi aciiillll

Prodoctor baya uzun zamandır aldığım bir testti kullanmamistim ambalajı açmıştım sıkıntı olmuş mudur
Merhaba 5 defa test yaptım hepsi gölge oldu sonra kuruma çizgisi ve sonuç negatif prodoctor çok guvenilirdi gözümde ama artık değil benim için

Gecikmişsin canım sağlık ocağında kan ver sen netleşsin
O kadar korkuyorum ki test yapmaya ama normal de adet döngüm 32 iki ay önce 35 oldu gecem ay düzene girdi iki gün önceden gelip düzene girdi şuan 5. Gün gecikmenin bi sağ kasık da bir sol kasık da batmalar gelip gidiyor

Merhaba 5 defa test yaptım hepsi gölge oldu sonra kuruma çizgisi ve sonuç negatif prodoctor çok guvenilirdi gözümde ama artık değil benim için
Hangisine inanıcaz ki valla test yapmak istemiyorum artık bir kaç gün daha bekleyip direk kan vermeyi düşünüyorum nasip artık

İnşallah hamilesindir canım test yaparsan haber ver mutlaka

Merhaba umarım güzel haberler alırsınız benim de adetim 10 gün kadar gecikti. Bulunduğum yerde özel hastane yok. Aile hekimi ya da devlet hastanesi laboratuvarına giderek direkt test verebilir miyiz? Kadın doğum uzmanından randevu almaya gerek var mı?

Hayır canım aile hekimine girip direkt kan verebilirsin

Sağlık ocağına giderseniz 9 gibi kan verip ertesi güne sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…