Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi mi,gebelik mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mutleml

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2021
711
620
23
39
Merhaba bugün adetim biteli 9 gün oldu.Adettimden hemen sonra akintilarim başladı.O günleri değerlendirdik.Dun gece yumurtlama ağrısına benzer bir ağrı yaşadım.Heralde ben yanlış anladım diye düşündüm.Icime düşen kurtla gebelik testi yaptım ve bir şey çıkmayınca uyudum.Sabah kalktığımda gayet belirgin bir çizgi olduğunu gördüm.Sag tarafımda bir dolgunluk hissim ve ağrım devam ediyor.Kuruma çizgisi bu şekilde net olur mu?Test de yanlış olabilir.Kafam çok karışık.

Eklentiler

• 20211115_061819.webp
    20211115_061819.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 590
Bence testi bir kaç gün sonra yenileyin. Ikilemde bırakacak kadar net çizgi. Ancak bekledikçe kuruma çizgileri netlesir bunu da unutmayin.

Merhaba bugün adetim biteli 9 gün oldu.Adettimden hemen sonra akintilarim başladı.O günleri değerlendirdik.Dun gece yumurtlama ağrısına benzer bir ağrı yaşadım.Heralde ben yanlış anladım diye düşündüm.Icime düşen kurtla gebelik testi yaptım ve bir şey çıkmayınca uyudum.Sabah kalktığımda gayet belirgin bir çizgi olduğunu gördüm.Sag tarafımda bir dolgunluk hissim ve ağrım devam ediyor.Kuruma çizgisi bu şekilde net olur mu?Test de yanlış olabilir.Kafam çok karışık.
Kuruma çizgisi istersen iki gün sonra tekrarla adetten önce kalmış olabilirsin

Evet gebeliğin bu kadar erken çıkması bana çok zor geliyor.Insan yine de hevesleniyor

Bu kuruma çizgisine bir çözüm bulabilirler umarım.Bu testte sabah yaptığım kontrol amaçli.Kuruma çizgileri her seferinde cikiyor sanırım.En güzeli sabredip regl gününün geçmesi beklemek.Tesekkur ederim vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için.

Eklentiler

• 20211115_101326.webp
    20211115_101326.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 489
  • 20211115_101322.webp
    20211115_101322.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 420
Bu kadar erken çıkması imkansız gibi birşey canım.. adetini bekle inşallah çift çizgiyi görürsün 💐

Temmuz ayında adetten sonraki iliskimle hamile kalmıştım.Kimyasalla sonuçlanmıştı.Tek olduğu için o zaman adetten hemen sonra yumurtlama dönemine girdiğimi fark ettim.Beni şüpheye düşüren şey kuruma çizgisi ile sağ karın bölgemdeki gerginlik hissiyle oluşan sancı oldu.

Keske başka markayla yapabilseydim.Ikisi de aynı marka olunca kuruma çizgileri belirdi.Kiyaslayamadim.

Erken gebelik testi değil sanırım. Adetim biteli 9 gün oldu diyorsunuz. Erken gebelik testi bile sonraki adetten önceki 6. Günde sonuç veriyor en erken. Normal test şu an sonuç vermez ki sizin için.

Çok üzülerek söylüyorum ama malesef kuruma çizgisi test çubukları idrarı doktukten sonra 10 dakika içerisinde net sonucu verir. 10 dakikadan sonra ki sonuçlar geçersiz olur. Ayrıca sizin adetiniz gecikmeden çıkmaz sonuç. Benim adetim 4 gün geçti kan testi yaptım 1 çıktı negatif adetim 9 gün gecikti tekrar test yaptıgimda pozitifi gördüm. Düşünün 9 gün geçmiş. Sizin için çok erken 😔

Haklisinız, döllenmeden 12 gün sonra beta hcg artış başlayacağını o kadar çok okudum ki aslında.Daha önce bu kadar belirgin kuruma çizgisi görmemiştim.Heyecanladim.Tesekkur ederim cevaplarınız için.

Bence iki gün sonra tekrarla canım çünkü var gibide tabi şuan çok erken ama ben aynı bu çizgiyle öğrenmiştim gebeligimi çok bekledi halde gidip kan verdim 8 çıkmisti betam sonra sağlıklı ilerledi 2 gün sonra yine yap canım ona göre belli olur zaten hakkında hayırlısı olsun inşallah

Söylediğiniz gibi umudumu kaybetmeden iki gün sonra başka bir markayla deneyim.Baş ağrım tutarsa mecbur ilaç kullanıyorum.

Bu kuruma çizgisine bir çözüm bulabilirler umarım.Bu testte sabah yaptığım kontrol amaçli.Kuruma çizgileri her seferinde cikiyor sanırım.En güzeli sabredip regl gününün geçmesi beklemek.Tesekkur ederim vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için.
Hadi ilk testte kuruma çizgisi diyelim ki çok belirgin ikinci testinde de çıkmış silik çizgi. Bence testi tekrarla çok erken aslında ama şaşırdım bana var gibi geldi

İkinci attığınızdaki kuruma çizgisi değğil gibi inşallah vardır ❤️🙏🏼

Insallahh..Tesekkur ederim.Kendime haftasonuna kadar süre verdim.Baska marka sipariş verdim.Ayni markadan yapmaya da çekiniyorum artık.

Ilk dakikalar cikinca dogru ama yine de şüpheli bariz cizgi görünüyor testin markasi ne

Merhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım iki dakka sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide adet günüm yani bugün sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil iki dakikada çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı.

Eklentiler

• IMG_20211127_164932.webp
    IMG_20211127_164932.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 325
Merhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım iki dakka sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide adet günüm yani bugün sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil iki dakikada çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı.
Kuruma çizgisi bu kadar belirgin olmuyor,suya tutun idrar akittiginiz yeri gitmiyorsa kuruma değildir.Sabah isterseniz erken gebelik ya da kan verin 🥰 inşallah kalbinizin istediği olur

Kuruma çizgisi bu kadar belirgin olmuyor,suya tutun idrar akittiginiz yeri gitmiyorsa kuruma değildir.Sabah isterseniz erken gebelik ya da kan verin 🥰 inşallah kalbinizin istediği olur
İnşallah gerçektir su tuttum sizlere sorduktan sonra gitmedi hala öyle duruyor resimdeki gibi 🥰🥰🥰

Son düzenleme:
Back
X