Kuruma cizgisi mi gebelik mi?

Taurusss

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2023
142
132
23
29
Arkadaslar herkese selam, öncelikle yakın eczane olmadığı için online sipariş verdim geldiğinde testi yenileyecegim. Son regl tarihime göre 2 hafta geciktim ama bende pkos olduğu için 2 hafta coook normal, ne zaman yumurtluyorum belli değil. Gebelik istediğim için doktora gittim 6 ay denememizi söyledi. Takviye edici gıda kullanıyorum. 2 aydır deniyoruz. Son yaptığım test ilk 5 dakikada tek çizgi olunca kenara atmıştım. Ertesi gün baktığımda fotoğraftaki gibiydi. Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mıdır? Yoksa dikkate almamak mi lazım? Testler gelene kadar dayanamadım. Teşekkürler 💖

Eklentiler

• Screenshot_20231205_123655_Gallery.webp
    Screenshot_20231205_123655_Gallery.webp
    22 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_20231205_123617_Gallery.webp
    Screenshot_20231205_123617_Gallery.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 90
Arkadaslar herkese selam, öncelikle yakın eczane olmadığı için online sipariş verdim geldiğinde testi yenileyecegim. Son regl tarihime göre 2 hafta geciktim ama bende pkos olduğu için 2 hafta coook normal, ne zaman yumurtluyorum belli değil. Gebelik istediğim için doktora gittim 6 ay denememizi söyledi. Takviye edici gıda kullanıyorum. 2 aydır deniyoruz. Son yaptığım test ilk 5 dakikada tek çizgi olunca kenara atmıştım. Ertesi gün baktığımda fotoğraftaki gibiydi. Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mıdır? Yoksa dikkate almamak mi lazım? Testler gelene kadar dayanamadım. Teşekkürler 💖
Bi tanıdığım belirtileri vardi test yapmisti bisey cikmamisti testi atmış ertesi gün tesadüfen görmüş silik bi çizgi daha çıkmış sonuç olarak kızına hamile olduğunu öğrenmişti öyle ama yine de umutlandirmak istemem Kuruma çizgisi de olabilir yani testin bozuk gibi sanki

Canım inşallah hamilesindir ama bu kuruma çizgisi yani öyle görünüyor

Herkese degerli yorumları için çok tesekkur ederim. Açıkçası ben de pek gebelik olduğuna ihtimal vermemiştim. Hayırlısı inşallah Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻

Back
X