Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef ki kuruma cizgisiMerhaba hanımlar adetim 5gün gecikti bazen 2 3 gecikirdi ama bukadar olmazdı bugün test yaptım 1 saat sonra böyle oldu bu kuruma çizgisi mi sizce bilgisi olan cevap vereblr mii?
Canım fazla damlattığın için sonuç doğru çıkmaz. İstersen yarın tekrardan al üç damla sadece damlat öyle sonucu daha sağlıklı alırsınMerhaba hanımlar adetim 5gün gecikti bazen 2 3 gecikirdi ama bukadar olmazdı bugün test yaptım 1 saat sonra böyle oldu bu kuruma çizgisi mi sizce bilgisi olan cevap vereblr mii?
Hayır canım bence varKuruma çizgisi mi acaba ?
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ama birkaç saat sonra belirdi beş gün gecikti adetim tüp bebeğe başlayacaktık bu ay kafam çok karıştıHayır canım bence var
Valla benimde attığım test var ya ayın 28 inde kuruma olarak gördüm oda Bi saat sonra falan cıkmştı sonra ayın 31 inde yani gecikmemin 9.günü pozitifi gördüm şok oldum hiç umudum yoktu ve suan 4+5 haftalık hamileyim çok şükür gec döllenme oldugu için gec cıkmş benim ki o yüzden bekle canım stres yapma bikaç gün sonra tekrar test yapCevap verdiğiniz için teşekkür ederim ama birkaç saat sonra belirdi beş gün gecikti adetim tüp bebeğe başlayacaktık bu ay kafam çok karıştı
Sağlıkla doğsun inşallah, teşekkür ederimValla benimde attığım test var ya ayın 28 inde kuruma olarak gördüm oda Bi saat sonra falan cıkmştı sonra ayın 31 inde yani gecikmemin 9.günü pozitifi gördüm şok oldum hiç umudum yoktu ve suan 4+5 haftalık hamileyim çok şükür gec döllenme oldugu için gec cıkmş benim ki o yüzden bekle canım stres yapma bikaç gün sonra tekrar test yap
Aminn inşallah, inşallah sende pozitifi görürsün Rabbim isteyen herkese nasip etsinSağlıkla doğsun inşallah, teşekkür ederim
Bence hamilesiniz ya.. ne güzelMerhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım iki dakka sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide adet günüm yani bugün sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil iki dakikada çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı.
İnşallah öyledir yaBence hamilesiniz ya.. ne güzel
Inşallah hadi bi test yanlış çıksın ama ikiside gözüküyor ben yıllarca test yaptm asla böyle silikte çıkmadı hep tek çizgi ,tüp bebek ile hamile kaldm şuan 7 aylk ikizlerim var...İnşallah öyledir ya
maşallah Allah bağışlasın ikizleriniziInşallah hadi bi test yanlış çıksın ama ikiside gözüküyor ben yıllarca test yaptm asla böyle silikte çıkmadı hep tek çizgi ,tüp bebek ile hamile kaldm şuan 7 aylk ikizlerim var...
Canım merhaba hayırlı olsun bence var yarın Bi kan testi ver derimmMerhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım iki dakka sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide adet günüm yani bugün sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil iki dakikada çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı.
Şimdi acile kan vermeye gidiyoruz eşimle çok fazla olumlu cevap geldi inşallah hamileyimdir arkadaşlar dua edin Allah isteyen herkese nasip etsinCanım merhaba hayırlı olsun bence var yarın Bi kan testi ver derimm![]()
Amiiinnn amiinn canım ama bence var yani yüzde yüz diyeblrm de yinede cok heveslendirmek istemem inşallah güzel sonuc alırsınŞimdi acile kan vermeye gidiyoruz eşimle çok fazla olumlu cevap geldi inşallah hamileyimdir arkadaşlar dua edin Allah isteyen herkese nasip etsin![]()