- 28 Ocak 2023
- 823
- En iyi cevaplar
- 1
- 284
- 18
- Konu Sahibi kendimdebilmiyorum
-
Benim de 30 dk sonra falan çıktı ama baya pembe renkti. Böyle beyaz olanlar kuruma oluyor genelde malesef
İlk 5 dkda cokkkkk golgemsi bi sey gordum hatta 5 dk bile degildi ilk 2-3 dkdaİlk 5 dk da çıktıysa olabilir. Yarın sabah ilk idrarla tektar deneyin bence
İlk 5 dkda cokkkkk golgemsi bi sey gordum hatta 5 dk bile degildi ilk 2-3 dkda
Merhaba bende pazar günü test yapmıştım ilk test hayalet bir çizgi gördüm sonra akşam üzerine doğru ikinci resimde görünen gibi baya belirginleşmişti adetime 4 gün vardı pazartesi 3 gün kala kan verdim sabah 6.60 çıktı bugün adet günümdü sabah tekrar test verdim ama korkuyordum bir yandan da adet olmadım sonucum da 49.60 çıktı yani demem o ki sizde hamile olabilirsiniz test yapmanızı öneririm
Eki Görüntüle 3207054 Eki Görüntüle 3207055
Hayir bugun sabah yapmistimYeni mi yaptınız dediğim gibi yarın sabah ilk idrarla yap varsa bir tık daha net çıkar
Teşekkür ederim canım 1 yıldır bende bu günü bekledim aşılamaya geçecekti artık doktor kendiliğinden oldu Allahın mucizesi darısı sizin ve tüm isteyenlerin başına inşallahyaa tebrik ederimm. 2 gun gecsin idrar testi yapacagim yenidenn. Bu testte görmeden kan vermek istemiyorum yaa
AminnTeşekkür ederim canım 1 yıldır bende bu günü bekledim aşılamaya geçecekti artık doktor kendiliğinden oldu Allahın mucizesi darısı sizin ve tüm isteyenlerin başına inşallah
Merhaba bu testin markası nedir acaba? Ben de predictor erken gebelik testi yaptım ama çok zor flaşla görülen hayalet çizgi çıktı.Merhaba bende pazar günü test yapmıştım ilk test hayalet bir çizgi gördüm sonra akşam üzerine doğru ikinci resimde görünen gibi baya belirginleşmişti adetime 4 gün vardı pazartesi 3 gün kala kan verdim sabah 6.60 çıktı bugün adet günümdü sabah tekrar test verdim ama korkuyordum bir yandan da adet olmadım sonucum da 49.60 çıktı yani demem o ki sizde hamile olabilirsiniz test yapmanızı öneririm
Eki Görüntüle 3207054 Eki Görüntüle 3207055
Bu kruuma çizgisine benziyorBöyle bi sey yasayaniniz oldu mu hic? Yani 30 dk sonra belirginlesip hamile cikaniniz oldu mu? Ben test yapinca kuruma cizgisi bi gun sonra falan cikardi. Yani hic boyle erken olduguna denk gelmedim. O yuzden garip geldi. Su an rengi soldu ve golgemsi bi sey kaldi ikinci cizgide.
Benimki comfort daysMerhaba bu testin markası nedir acaba? Ben de predictor erken gebelik testi yaptım ama çok zor flaşla görülen hayalet çizgi çıktı.
Canım naptın merak ettim testi tekrarladın mı veya kann verdin miBöyle bi sey yasayaniniz oldu mu hic? Yani 30 dk sonra belirginlesip hamile cikaniniz oldu mu? Ben test yapinca kuruma cizgisi bi gun sonra falan cikardi. Yani hic boyle erken olduguna denk gelmedim. O yuzden garip geldi. Su an rengi soldu ve golgemsi bi sey kaldi ikinci cizgide.
Bugun bat. Eğer olmazsam yarin sabah test yapacağımCanım naptın merak ettim testi tekrarladın mı veya kann verdin mi
Canım naptın merak ettim testi tekrarladın mı veya kann verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?