- 28 Ocak 2023
- 823
- En iyi cevaplar
- 1
- 284
- 18
- Konu Sahibi kendimdebilmiyorum
-
Hadi hayirlisi ilk gebelik miYarin 2 gun oluyor kan testi yaptirali. Kan testi sonucu 156. Biraz zaman gecsin oyle gidecegim keseyi gormeye beta 1000lerde olunca kese gozukuyormus
Aynısı çarşamba günü yapmıştım aynısı çıkmıştı bi yarım saat kadar sonra iki gün geçti bugün bi erken gebelik testi aldım bişey yok silik falan değil reglm de pazar günü olması gerekiyor ama hayal kırıklığına uğradım bu ay da ama kasıklarıma ara ara sancılar giriyor o şüphelendirmişti beni adete iki gün kala sonuç vermeyebilir mi adetimin gecikmesini mi beklemeliyimBöyle bi sey yasayaniniz oldu mu hic? Yani 30 dk sonra belirginlesip hamile cikaniniz oldu mu? Ben test yapinca kuruma cizgisi bi gun sonra falan cikardi. Yani hic boyle erken olduguna denk gelmedim. O yuzden garip geldi. Su an rengi soldu ve golgemsi bi sey kaldi ikinci cizgide.
Battan oncekiler hepsi hayal kırıklığı. Ben bunu 2 kala yaptigim testte anlamiştim. Tek cizgiydi. 2-3 saat sonra silik cizgi çıkmıştı ve ben kesin kuruma cizgisidir dedim. Çok çok üzülmüştüm. O an kendime soz verdim asla bat gecmeden test yapmayacagim diye. Battan sonraki gün sabah ilk idrarla test yaptim ve pozitifti. Allah isteyen her kese nasip etsinAynısı çarşamba günü yapmıştım aynısı çıkmıştı bi yarım saat kadar sonra iki gün geçti bugün bi erken gebelik testi aldım bişey yok silik falan değil reglm de pazar günü olması gerekiyor ama hayal kırıklığına uğradım bu ay da ama kasıklarıma ara ara sancılar giriyor o şüphelendirmişti beni adete iki gün kala sonuç vermeyebilir mi adetimin gecikmesini mi beklemeliyim
Merhaba benimde yaptığım bir testte şu şekilde bir kuruma çizgisi oluştu kaç saat sonra gördüm hatırlamıyorum ama sizin ki de bu şekildemiydi acaba ümitlenmek de istemiyorum bata 5 gün var dahaArkadaşlar test yaptim ilk 5 dkda cok hafif silik bi cizgi gordum sanırsam (bata 4 gun var daha). 30 dk sonra baktim baya belirginlesmis. Normalde kuruma çizgisi saatler sonra cikmiyor muydu ya? Bu kuruma çizgisi mi acaba?
Buda testi ıslattığım haliMerhaba benimde yaptığım bir testte şu şekilde bir kuruma çizgisi oluştu kaç saat sonra gördüm hatırlamıyorum ama sizin ki de bu şekildemiydi acaba ümitlenmek de istemiyorum bata 5 gün var daha
Bende farkliydi ama sizde de hamilelik ihtimali var gibi. Sabirli olun en az bata 2 gun kala testi sabah ilk idrarla tekrar deneyinizMerhaba benimde yaptığım bir testte şu şekilde bir kuruma çizgisi oluştu kaç saat sonra gördüm hatırlamıyorum ama sizin ki de bu şekildemiydi acaba ümitlenmek de istemiyorum bata 5 gün var daha
Teşekkür ederim bakalım hayırlısı ümitlenmek de istemiyorum pek sağolun merak ettim sadece koyuluk derecesi nasıldı diyeBende farkliydi ama sizde de hamilelik ihtimali var gibi. Sabirli olun en az bata 2 gun kala testi sabah ilk idrarla tekrar deneyiniz
Bende kirmizilik cookkk azdi yok gibiydiTeşekkür ederim bakalım hayırlısı ümitlenmek de istemiyorum pek sağolun merak ettim sadece koyuluk derecesi nasıldı diye
Yarın tekrarlamayı düşünüyorum bakalım hayırlısıBoyleydi 30 dk sonra
Tekrarladiniz miYarın tekrarlamayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
Evet olumsuz maalesef eşim varikosel ameliyatı oldu bakalım 1. Ayı yeni doldu önümüzdeki sürece bakacağız inşallahTekrarladiniz mi
O zaman beta hcg kaç çıkmıştı acabaHamileymisim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?