Kuruma çizgisi mi

merakediyorum1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2023
2.560
1.824
63
31
Merhaba bugün predictor early erken gebelik testi yaptım. 5 dk sonra baktım tek çizgiydi. Sonra testi bırakıp içeri geçtim. 1 saat sonra baktığımda silik çizgi vardı. Pozitif mi sizce?

Eklentiler

• Screenshot_20230507-150718_Gallery.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 1.016
5 dk geçtiğinde negatifti. Sonra bırakıp içeri geçtim. 1 saat sonra tekrar baktığımda böyle silik çizgi vardı

Merhaba bugün predictor early erken gebelik testi yaptım. 5 dk sonra baktım tek çizgiydi. Sonra testi bırakıp içeri geçtim. 1 saat sonra baktığımda silik çizgi vardı. Pozitif mi sizce?
Benimde böyle testim ama 3. Dakikada belirdi çizgi ve hamilemiyim hic bilmiyorum

Eklentiler

Yani bilmiyorum ama defalarca kez gebelik testi yaptım. Yüzlerce kez. Kuruma çizgisi 1 saat sonra değil de ertesi gün olan bsey. Değer çok düşükse ilk 5 dakikada çıkmayabiliyor bence. Yani sizinki kuruma çizgisi değil gibi. Testi tekrar etmenizi ya da direkt kan vermenizi tavsiye ederim

malesef bu test yalancı pozıtıfı çok çıkarıyor. ozellıkle 5 dkdan sonra cıkan cızgıler kesınlıkle dogru degıl

Merhaba benim de 2dakıka sonra hafif çizgi çıktı adet günüme daha 10 gün var hanımlar sizce varmıdır

Eklentiler

• IMG_4161.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 741
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…