- 17 Nisan 2023
- 2.560
- 1.824
- 63
- 31
- Konu Sahibi merakediyorum1
-
Benimde böyle testim ama 3. Dakikada belirdi çizgi ve hamilemiyim hic bilmiyorumMerhaba bugün predictor early erken gebelik testi yaptım. 5 dk sonra baktım tek çizgiydi. Sonra testi bırakıp içeri geçtim. 1 saat sonra baktığımda silik çizgi vardı. Pozitif mi sizce?
Gebelik var sizin. Kan verin benceBenimde böyle testim ama 3. Dakikada belirdi çizgi ve hamilemiyim hic bilmiyorum
Yani bilmiyorum ama defalarca kez gebelik testi yaptım. Yüzlerce kez. Kuruma çizgisi 1 saat sonra değil de ertesi gün olan bsey. Değer çok düşükse ilk 5 dakikada çıkmayabiliyor bence. Yani sizinki kuruma çizgisi değil gibi. Testi tekrar etmenizi ya da direkt kan vermenizi tavsiye ederimMerhaba bugün predictor early erken gebelik testi yaptım. 5 dk sonra baktım tek çizgiydi. Sonra testi bırakıp içeri geçtim. 1 saat sonra baktığımda silik çizgi vardı. Pozitif mi sizce?
Cok teşekkür ederim inslalah vardirGebelik var sizin. Kan verin bence
Ne yaptınız acaba merak ettimCok teşekkür ederim inslalah vardir
Kuzum seninki baYa belli kan verebilirsinMerhaba benim de 2dakıka sonra hafif çizgi çıktı adet günüme daha 10 gün var hanımlar sizce varmıdır
Sen ne yaptın canım ne çıktı sonucundaEvet aslında doğrusu bu biliyorum. Ama bir ümit işte
TebriklerMerhaba benim de 2dakıka sonra hafif çizgi çıktı adet günüme daha 10 gün var hanımlar sizce varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?