Kuruma çizgisi mi?

asdfgh_

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
135
17
13
20
Kızlar geçen ay yalancı pozitif yaşadım bir daha test yapmam dedim ama tutamadım kendimi adetime daha var 9 10 gün falan ama geç döllenmeden şüphelendim test yaptım ilk saniyeler çok net bakınca görülüyordu sonra kenara bıraktım bidaha baktım böyle gördüm kuruma çizgisi mi sizce kuruma böyle mi oluyor?

Eklentiler

• IMG_0763.webp
    IMG_0763.webp
    20 KB · Görüntüleme: 201
  • IMG_0765.webp
    IMG_0765.webp
    20 KB · Görüntüleme: 196
Belli belirsiz biz çizgi var ama adetinize daha çok varmış şuan doğru sonuç vermez muhtemelen

Kızlar geçen ay yalancı pozitif yaşadım bir daha test yapmam dedim ama tutamadım kendimi adetime daha var 9 10 gün falan ama geç döllenmeden şüphelendim test yaptım ilk saniyeler çok net bakınca görülüyordu sonra kenara bıraktım bidaha baktım böyle gördüm kuruma çizgisi mi sizce kuruma böyle mi oluyor?
Adetinize 10 gün varken ve geç döllenme olacaksa henüz testte çıkmaz erken döllenmede belki çıkar

Adetinize 10 gün varken ve geç döllenme olacaksa henüz testte çıkmaz erken döllenmede belki çıkar
Bir kaç gündür sabahları mide bulantım var bir kaç belirti de olduğu için şüphelendim adet bitiminden hemen sonra ilişki oldu acaba erken döllenme mi 🤷🏻‍♀️

Erken döllenmeyse çıkar geç ise malesef. Laboquick mi markası

Kuruma değil gibi
Kuruma beyaz, gri oluyor

Back
X