Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KURUMA ÇİZGİSİ MİDİR ? Prodoctor erken gebelik testi
Gebelik belirtisi olarak yumurta akı falan olmuyor bende olmadı hiç o 18 şubatta gördüğün büyük ihtimalle yumurtlama günündü. Benim 5.haftalarda kasık ağrısı başladı
Kızlar benimde adetim 2 Hazirandı 3 Haziran'da kahverengi lekelenmem oldu sancı falan da olmadı 2 3 gün sürdü az az sonra test yaptım bişey çıkmadı 2 gün sonra bidaha yaptım prodoctor erken gebelik testi yarım saat sonra fln 2. Çizgi çıktı sonra başka bir testte denedim bişey çıkmadı bu sabahta test ettim aynı marka çok hafif 2. Çizgi çıktı sizce normal mi gebelik mi
Kızlar benimde adetim 2 Hazirandı 3 Haziran'da kahverengi lekelenmem oldu sancı falan da olmadı 2 3 gün sürdü az az sonra test yaptım bişey çıkmadı 2 gün sonra bidaha yaptım prodoctor erken gebelik testi yarım saat sonra fln 2. Çizgi çıktı sonra başka bir testte denedim bişey çıkmadı bu sabahta test ettim aynı marka çok hafif 2. Çizgi çıktı sizce normal mi gebelik mi
Kızlar benim adet günüm haziranın 2 sindeydi ayın 3 ünde benden kahverengi lekelenmem oldu sancı falan da olmadı 2 3 gün sürdü az az bittikten sonra test yaptım çizgi fln çıkmadı 5 gün sonra yaptım 2.cizgi çıktı foto attım sonra kan verdim çıkmadı bugün bir test daha yaptım silik çizgi çıktı normal mi bu