KURUMA ÇİZGİSİ MİDİR ? Prodoctor erken gebelik testi

İnşallah bi kaç gün beklemek istiyorum net olsun diye dua edin inşallah mutlu haber alayım

İnşallah gönlünüze göre olur ben 7-8 ay sonra aldım pozitifi🩷 Allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin
Bugünde iki test yaptım emin olmak için çizgi daha netleşti gibi
IMG_6547.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8 KB · Görüntüleme: 52
Gebelik belirtisi olarak yumurta akı falan olmuyor bende olmadı hiç o 18 şubatta gördüğün büyük ihtimalle yumurtlama günündü. Benim 5.haftalarda kasık ağrısı başladı
Kızlar benimde adetim 2 Hazirandı 3 Haziran'da kahverengi lekelenmem oldu sancı falan da olmadı 2 3 gün sürdü az az sonra test yaptım bişey çıkmadı 2 gün sonra bidaha yaptım prodoctor erken gebelik testi yarım saat sonra fln 2. Çizgi çıktı sonra başka bir testte denedim bişey çıkmadı bu sabahta test ettim aynı marka çok hafif 2. Çizgi çıktı sizce normal mi gebelik mi

Kızlar benimde adetim 2 Hazirandı 3 Haziran'da kahverengi lekelenmem oldu sancı falan da olmadı 2 3 gün sürdü az az sonra test yaptım bişey çıkmadı 2 gün sonra bidaha yaptım prodoctor erken gebelik testi yarım saat sonra fln 2. Çizgi çıktı sonra başka bir testte denedim bişey çıkmadı bu sabahta test ettim aynı marka çok hafif 2. Çizgi çıktı sizce normal mi gebelik mi

Eklentiler

• IMG-20250612-WA0000.webp
    IMG-20250612-WA0000.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 12
İlk yaptığım test böyleydi ama 2.si çok belirgin çıkmadı sizce normal mi

Bugünde iki test yaptım emin olmak için çizgi daha netleşti gibiEki Görüntüle 3553976
Kızlar benim adet günüm haziranın 2 sindeydi ayın 3 ünde benden kahverengi lekelenmem oldu sancı falan da olmadı 2 3 gün sürdü az az bittikten sonra test yaptım çizgi fln çıkmadı 5 gün sonra yaptım 2.cizgi çıktı foto attım sonra kan verdim çıkmadı bugün bir test daha yaptım silik çizgi çıktı normal mi bu

Back
X