Kuruma çizgisi ne zaman oluşur ?

birumutturyasamak122

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2024
62
11
8
30
Kızlar toplam 6 tane test yaptım hepsinde silik çıktı bazısı 5. Dk bazısı 10.dk da ama bi şekilde hepsi silikleşti. Gebelik hiç olmasa böyle olur muydu ? Fotodaki testlerden alttaki yeşil olan 10 dk sonraki sonuç içini açtığımda hala yaştı diğeri dünden kalan test . Ne diyorsunuz ?

Eklentiler

• IMG_6254.webp
    IMG_6254.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar toplam 6 tane test yaptım hepsinde silik çıktı bazısı 5. Dk bazısı 10.dk da ama bi şekilde hepsi silikleşti. Gebelik hiç olmasa böyle olur muydu ? Fotodaki testlerden alttaki yeşil olan 10 dk sonraki sonuç içini açtığımda hala yaştı diğeri dünden kalan test . Ne diyorsunuz ?
Umitlendirmek istemem ama sanki yeni bir gebelik var gibi duruyor. Gelecek olan Regl gününüz ne zaman ?

Kuruma çizgisi genelde bu kadar pembe görünmüyor. Inşallah vardır ama kesin emin olmak için bekleyemiyorsaniz bir kan testi verin derim. Testte çıktıysa kanda daha net belli olur. 🙏💕
Çok teşekkür ederim canım cevabın için evet sabırsızım ama yinede adetimin gecikmesini beklicem çünkü hastaneye gidip gelmek benim için daha büyük hayal kırıklığı olur . Allah isteyen herkese hiç düşünmeden nasip etsin inşallah :)

Back
X