- 12 Mayıs 2020
- 14
- 2
- 6
- 25
- Konu Sahibi Sevda cannnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptıktan kaç dakika sonra çıktı bu çizgi?Kizlar sat normalde Kasım 16 olması gerekirken Aralık 2 de oldum ama damla damla geldi bugün test yaptım bu çıktı koku hassasiyeti var kasık ağrısı var sırt ağrısı var kuruma çizgisimi pozitifmi bilemedim bı bakar mısınız
İnsallah 3 sensör bekliyorum 1 kaybım var negatif gorcem korkusuna 16 gündür test yapamıyorumÇift çizgi görünüyor. Tebrik ederim fakat yine de siz her ihtimale karşı kan testi yaptırın.
Kuruma çizgisine birkaç damla su tutulunca eğer gitmiyorsa ikinci çizgiymiş. Burada okumuştum ben de. Bi deneyim derim. Benim reglime 4 gün kala net bir şekilde çıkmıştı ama. Bi kan verin, daha net
Bebis ben burdayim diyor resmen ☺Merhaba kan verdiniz mi sonuç ne oldu?
Merhabalar Rica etsem bakar mısınız kuruma çizgisi mi gebelik mi kan testi verdim dün daha çıkmadı 5 gün önce yaptığım idrar testinde sadece 1 tane net vardı bugün dayanamadım bir tane daha yaptım böyle bir şey çıktı 1 saat sonraBebis ben burdayim diyor resmen ☺
Hemen mi çıktı çizgi sonra mıMerhabalar Rica etsem bakar mısınız kuruma çizgisi mi gebelik mi kan testi verdim dün daha çıkmadı 5 gün önce yaptığım idrar testinde sadece 1 tane net vardı bugün dayanamadım bir tane daha yaptım böyle bir şey çıktı 1 saat sonra