Ya adam öyle trip atınca ne yapacağımı bilemedim, ilk önce cevap atmadım. Baştan hiç cevap atmasam kezban gibi mi olur dedim, ama sonra eklemedim diye senli benli konuşup bi de ben ona muhtaçmışım da yardım etmiş gibi konuşunca sinir oldum. Kusura bakmayın eklemedimden sonra bişe yazmasaydı hiç büyümicekti olay. Bu adamla olan işlerimde hep patronum da işin içinde çünkü. Adamla aramda bi gerginlik olsa bi tatsızlık olsa, patronum diyecek ilk olduğunda neden söylemedin, kabak başıma patlayacak diye düşündüm. Maalesef bu tip durumlar kadının üstüne kalıyor hep bilirsiniz. Cevap atmasaydın, yazmasaydın gibi. Patronuma söyledim durumu mesajları gösterdim. O da yaz bi daha resmi işler için benle değil birimle iletişime geçin diye. Bu arada kamu kurumunda çalışıyorum. Patronum dediğim de öyle plaza ortamı değil, kendi birimimizde aile ortamımız var. Bana ve diğer arkadaşıma gerçekten baba gibi yaklaşır, ailecek de görüşüyoruz.patronun adama instagramdan böyle mesaj attırması çok saçma olmuş. hoş da olmamış. adam yazma heralde ama adamın yaptığı ne kadar hoş değilse patronun yaptığı da o kadar hoş değil. iş ilerleseydi de o mesjaları atsaydınız neyse.
Çok güzel olmuş .kendini bir halt zannetmesin. Patronunuz da aile dostunuzmuş zaten. O konuda da sıkıntı yok bence. Hiç tanımadığinız biri olsaydi tuhaf olurdu. Bilmesin de fayda varÇalıştığım kurumda idari birimde bir adam vardı. 1 ay kadar önce benim işle ilgili katıldığım bir etkinlikle ilgili bir belge onların birimine ulaşmadığı için beni ofis telefonumdan aramış. Aslında yazı işleriyle ilgili birimi araması lazım ama beni aramı. Neyse. Bana ofisten ulaşamayınca benim kurumdan bir arkadaşıma söylemiş böyle böyle diye. Arkadaşım da beni aradı, adam seni aramış ulaşamamış diye. Ben de işle ilgili acil bir şey herhalde, bana ulaşmaya çalışıyor diye adamı ofisinden aradım. Evrağın ulaşmadığını öğrendim, evrağı gönderecek olan birime teslim ettim, konu kapandı. Bu 1 aylık mesele. Dün beni instagramdan eklemiş bu adam. Ben ama onun kurumdaki adam olduğunu bilmiyorum. Tanımadığım kişileri kabul etmediğim için eklemedim. Sonra yine o arkadaşımı aramış niye kabul etmiyor ekledim diye. Sonra bana mesaj atmış, yanlışlıkla sildin isteği galiba diye. Ben de mesajın üstüne, arkadaşım instagramda ortak arkadaş göründüğü için arayıp sordum bu kim diye. Adamın kim olduğunu öğrenince yazdım kusura bakmayın şahsen tanımadığım kişileri eklemiyorum diye. Adam trip attı ya resmen, ben de bundan sonra şahsen tanımadığım kişilere yardım etmicem diye. Benim eksik evrağım için gereksiz yere birim yerine beni aradı, evrak tamamlandı ya, yardım ettiğini düşünüyor. Ben bu kurumda yeniyim, 3-4 ay oldu. Patronum da aile dostumuz, beni kızı gibi görür. Ona söyledim sonra iş ilerlerse başıma patlamasın diye. O da çok sinirlendi, baya sert bi cevap yazdırdı adama instagramdan. Bir daha rahatız ederseniz hakkınızda işlem başlatılması için dilekçe vereceğim gibi şeyler yazdık. Arkadaşlarım çok sert olmuş sonuçta senin özel hayatın dedi ama, ben adamı tanımıyorum ve sonuçta aynı iş yerindeyiz. Durum karışsa patronum bana niye anlatmadın, bu hale gelmeden çaresini bulurduk demez mi ? Sonuçta iş arkadaşımla ya da sevgilimle tartışıp patronuma yansıtmış değilim. Sizce nasıl olmuş tepkim, adam bundan sonra yazmaz bir daha herhalde değil mi ?
Not: Bu arada adamla tanışmadığım halde senli benli yazmış, ve ben ondan üst konumdayım.
En güzeli sessiz kalmanız olacaktı bence.
Adami beğense bunların hepsi hoşuna giderdi bencede .Sonuçta anladığım kadarıyla evli birini eklemiyor adam. Hareketleri çok rahat niye eklemedin vs. Demesi çok yanlış tabi ama begenseydi sorun yaratmicaktiAy sacmalamıssınız. Belkı bı kısmetınız vardı valla gerı tepelemıssınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?