- 29 Mayıs 2017
- 305
- 76
- 98
- 28
- Konu Sahibi stairwaytoheavennn
-
kurumun genel müdürüne çıktım. ordan sonra gençlik spor bakanlıgı zaten veya noterden ihtarname mi çeksemMerhaba, kamu kurumunda dilekçe yırtılmaz. Siz şikayet ettiğiniz kişilere dilekçe teslim ediyorsanız işleme koymuyor olabilirler. Onun yerine kurumunuzun bağlı olduğu bir üst hiyerarşik basamak neresi ise, il/ilçe vs, o kurumun yazı işlerine dilekçenizi yazın. Yazı işlerinden işleme alındığına dair Sayı alın. 1-2 hafta bekleyin, kuruma gidin süreç için bir işlem başlatılıp başlatılmadığını soruşturma için adım atılıp atılmadığını öğrenin. Başlatılmadı ise dilekçeniz ve kurumdan aldığınız sayı ile birlikte cimere yazın. Emin olun CİMERde işler baya hızlı yürüyor. Ayrıntıları ile yazın lütfen.
O konudan vazgeçtim normalim üzüntüden o düşüncedeydim psikolojik sorunum yok hala üzgünüm ama. Altından kalkarım ana binada 5 kişiye dilekçe dağıtıp kurum içinde tüm yöneticilere duruma anlatıtmMerhaba tekrar yazıyorum, bana kızmayın eski yazdıklarınızı gördüm. Birkaç ay öncesinde gerçirmiş olduğunuz burun operasyonu nedeniyle özkıyım düşüncesi dahil olmak üzere psikolojik sorunlar yaşamışsınız. İşyerinizde de 5 aydır çalıştığınızı söylüyorsunuz. Haklı ve haksızı ayırmak hak edene hak ettiğini yaşatmak önemlidir ancak bu süreçler kolay atlatılmayabilir. Uğraşmanız gereken soruşturma süreci olacak, ifadenize karşı size atılabilecek iftiralar ya da sizin farkında olmadığınız hatalı davranışlarınızla yüzleşeceksiniz. Şahsen, şu an bu sürecin altından kalkabilceğinizi düşünemedim. Kendinizi tam anlamıyla toparladığınızda şikayet edinx
AyrılınMerhaba danışmak istediğim bir konu var. Kurumsal olan buyuk bir spor salonunda eğitmenlik yapmaktayım. Göreve geldiğim süreden beri tesisimde büyük haksızlıklar dönmekte. Diğer eğitmenlerin mobbingi ve tesisin mudur yard yöneticisi hatta bölge sefligine kadar varan büyük haksızlıklar dönmekte. Özetle bu bana mobbing yapan ve işlerini yapmayan egitmenler ozel hayatta da bu bahsettiğim mudur yardımcısı ve bölge şefi gibi kişilerle yakınlar ve sürekli arkalari kollanıyor. Haklarında gelen şikayetleri yırtıp atıyorlar ve puanları yüksek olsun diye yaptığım isleri üzenlerine alma vb bir suru durum donuyor. Konuya sessiz kalmayıp şikayet ettiğim günden beri üyelerden benimle alakalı olumsuz imza(özellikle tanıdıkları eski üyelerden) toplayıp beni göndermeye çalışıyorlar. Daha önce 2 3 hocaya daha ayni şey yapılmış. Mülakatla ve hakkıyla girdiğim bir kurumdan tanıdıkları araciligi ile girip yıllardır sömüren bu düzenbaz şeytan insanlar karşısında bölge seflerine kadar arkalarında olduğu için hiçbir şey yapamıyor ve yaşadıklarımı kanıtlamak için bir yol bulamadim. O suç bu suç. Anlayan bir avukat var mi kurumdan çıkarsam bile bu insanlar gün yüzü görmesin istiyorum
Ama bu suc. Resmi kurumsa dilekce yazi islerine gider, belge sayi no falan alir. Yirtip ataalar bile sorgulatirsiniz. Takibini yapabilirsiniz.Diyorum ya spor. Söyle ki her tesiste dönen olay her tesisin içinde kaldığı için asıl makamlara konunun gitmesi çok kişiden gecen bir süreç. Yani şu var giden şikayetler onların zaten yakın oldugu kişilere gidiyor onlar yırtıp asıl makama ulaştırmıyor:)
Size olmasi gereken sey yazilmis o yorumda. Resmi kurumlarda hiyerarsiye uymak zorundasiniz. Yoksa suclu duruma dusersiniz.kurumun genel müdürüne çıktım. ordan sonra gençlik spor bakanlıgı zaten veya noterden ihtarname mi çeksem
Hiyerarsiye uydum bölge şefim konuyu çözemedi. En son genel müdüre çıktım hala dilekcemi okuyacakSize olmasi gereken sey yazilmis o yorumda. Resmi kurumlarda hiyerarsiye uymak zorundasiniz. Yoksa suclu duruma dusersiniz.
Siz dilekçeyi vereli yirmi gün oldu mu? Eğer olduysa Kurumunuzn memurundan evrak kayıt numarasını isteyin dilekçenizin. Sonra yine kendi kurumunuza x numaralı y tarihli dilekçeme cevap alamadım diye tekrar dilekçe yazın. Bunu üst kuruma göndermek zorundalar. Gençlik spor müdürlüğünde falan mısınızHiyerarsiye uydum bölge şefim konuyu çözemedi. En son genel müdüre çıktım hala dilekcemi okuyacak
Bana dilekçe aldıklarına veya işleme koyduklarına dair numara veya karşılık imza vermediler. Israr edemedim tamam döncez biz bekle vs deniyor 1 hafta oldu. Ama mail ile de gonderdimSiz dilekçeyi vereli yirmi gün oldu mu? Kurumunuzn memurundan evrak kayıt numarasını isteyin dilekçenizin. Sonra yine kendi kurumunuza x numaralı y tarihli dilekçeme cevap alamadım diye tekrar dilekçe yazın. Bunu üst kuruma göndermek zorundalar. Gençlik spor müdürlüğünde falan mısınız
Numarayı sen isteyeceksin memurdan ya da idarecilerinden. Ne yapacaksın derlerse yitmi birinci gün üst yazıyı yazacağım diyeceksin. Hakkı hukuku bildiğini görsünler. Yalnız sende bunu yapacak toto var mı onu sen bileceksinBana dilekçe aldıklarına veya işleme koyduklarına dair numara veya karşılık imza vermediler. Israr edemedim tamam döncez biz bekle vs deniyor 1 hafta oldu. Ama mail ile de gonderdim
Öyle olmasa bu kadar uğrasmam. Sadece uğraşmaktan yoruldum. Numara vermiyorlar ben numara degil de karşılığında imza istedim onu da vermedi bizde dursun biz doncez diye. İhtarnam çekmek gerekiyor artık sankiNumarayı sen isteyeceksin memurdan ya da idarecilerinden. Ne yapacaksın derlerse yitmi birinci gün üst yazıyı yazacağım diyeceksin. Hakkı hukuku bildiğini görsünler. Yalnız sende bunu yapacak toto var mı onu sen bileceksin
Onlar numara şu demez zaten ama gidip ağzınla istersen vermek zorundalar. Ben kamuda öğretmenim, bizde imza mail falan yok. Zaten bu geneldir memurlar için. Sizin dilekçeyi numaralandırıp evrak kayıt defterine işlemiş olmaları gerekiyor.Öyle olmasa bu kadar uğrasmam. Sadece uğraşmaktan yoruldum. Numara vermiyorlar ben numara degil de karşılığında imza istedim onu da vermedi bizde dursun biz doncez diye. İhtarnam çekmek gerekiyor artık sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?