Kurumsal bir firmada maruz kaldığım haksızlıklar

kurumun genel müdürüne çıktım. ordan sonra gençlik spor bakanlıgı zaten veya noterden ihtarname mi çeksem

O konudan vazgeçtim normalim üzüntüden o düşüncedeydim psikolojik sorunum yok hala üzgünüm ama. Altından kalkarım ana binada 5 kişiye dilekçe dağıtıp kurum içinde tüm yöneticilere duruma anlatıtm

Ayrılın
Başka iş bakın

Ama bu suc. Resmi kurumsa dilekce yazi islerine gider, belge sayi no falan alir. Yirtip ataalar bile sorgulatirsiniz. Takibini yapabilirsiniz.

kurumun genel müdürüne çıktım. ordan sonra gençlik spor bakanlıgı zaten veya noterden ihtarname mi çeksem
Size olmasi gereken sey yazilmis o yorumda. Resmi kurumlarda hiyerarsiye uymak zorundasiniz. Yoksa suclu duruma dusersiniz.

Hiyerarsiye uydum bölge şefim konuyu çözemedi. En son genel müdüre çıktım hala dilekcemi okuyacak
Siz dilekçeyi vereli yirmi gün oldu mu? Eğer olduysa Kurumunuzn memurundan evrak kayıt numarasını isteyin dilekçenizin. Sonra yine kendi kurumunuza x numaralı y tarihli dilekçeme cevap alamadım diye tekrar dilekçe yazın. Bunu üst kuruma göndermek zorundalar. Gençlik spor müdürlüğünde falan mısınız

Bana dilekçe aldıklarına veya işleme koyduklarına dair numara veya karşılık imza vermediler. Israr edemedim tamam döncez biz bekle vs deniyor 1 hafta oldu. Ama mail ile de gonderdim

Bana dilekçe aldıklarına veya işleme koyduklarına dair numara veya karşılık imza vermediler. Israr edemedim tamam döncez biz bekle vs deniyor 1 hafta oldu. Ama mail ile de gonderdim
Numarayı sen isteyeceksin memurdan ya da idarecilerinden. Ne yapacaksın derlerse yitmi birinci gün üst yazıyı yazacağım diyeceksin. Hakkı hukuku bildiğini görsünler. Yalnız sende bunu yapacak toto var mı onu sen bileceksin

Öyle olmasa bu kadar uğrasmam. Sadece uğraşmaktan yoruldum. Numara vermiyorlar ben numara degil de karşılığında imza istedim onu da vermedi bizde dursun biz doncez diye. İhtarnam çekmek gerekiyor artık sanki

Öyle olmasa bu kadar uğrasmam. Sadece uğraşmaktan yoruldum. Numara vermiyorlar ben numara degil de karşılığında imza istedim onu da vermedi bizde dursun biz doncez diye. İhtarnam çekmek gerekiyor artık sanki
Onlar numara şu demez zaten ama gidip ağzınla istersen vermek zorundalar. Ben kamuda öğretmenim, bizde imza mail falan yok. Zaten bu geneldir memurlar için. Sizin dilekçeyi numaralandırıp evrak kayıt defterine işlemiş olmaları gerekiyor.

Oradan ayrılma durumunuz yok mu? Anladığım kadarıyla şikayet işe yaramaz. Tayin mayin işleri de zor. Mis gibi elinizde mesleğiniz var. Ben şu anda sevmediğim bir işi yapıyorum. Ayaklarım geri geri gidiyor. Çok bunaldım. Ay başı çıkmak istediğimi söyleyeceğim. Maaşıma zam yapacaklarmış. Zamlı alayım da öyle çıkayım diyorum.
Yapamıyorsun belli yerden sonra psikolojin bozuluyor. Geçmiş olsun

Bir tesisime bir de genel merkezde iki kişiye verdim. Daha geçen hafta. Dilekçeyi aldığıma dair kağıt istedim veya karsilik imza öyle bir şey yok değerlendirmeye alcaz diyip gönderildim. İnsanı azarliyorlar no istesem nolcak verdik vermedik devam etcekler en son işleme almayıp yine bu kişileri kayirirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…