- 29 Mayıs 2017
- 305
- 76
- 98
- 28
- Konu Sahibi stairwaytoheavennn
-
ne kadar süredir orada çalışıyorsunuz? 1 sene doldurduysanız haksızlıkları ispatlayıp mobbing davası açın. Tazminat alırsınızMerhaba danışmak istediğim bir konu var. Kurumsal olan buyuk bir spor salonunda eğitmenlik yapmaktayım. Göreve geldiğim süreden beri tesisimde büyük haksızlıklar dönmekte. Diğer eğitmenlerin mobbingi ve tesisin mudur yard yöneticisi hatta bölge sefligine kadar varan büyük haksızlıklar dönmekte. Özetle bu bana mobbing yapan ve işlerini yapmayan egitmenler ozel hayatta da bu bahsettiğim mudur yardımcısı ve bölge şefi gibi kişilerle yakınlar ve sürekli arkalari kollanıyor. Haklarında gelen şikayetleri yırtıp atıyorlar ve puanları yüksek olsun diye yaptığım isleri üzenlerine alma vb bir suru durum donuyor. Konuya sessiz kalmayıp şikayet ettiğim günden beri üyelerden benimle alakalı olumsuz imza(özellikle tanıdıkları eski üyelerden) toplayıp beni göndermeye çalışıyorlar. Daha önce 2 3 hocaya daha ayni şey yapılmış. Mülakatla ve hakkıyla girdiğim bir kurumdan tanıdıkları araciligi ile girip yıllardır sömüren bu düzenbaz şeytan insanlar karşısında bölge seflerine kadar arkalarında olduğu için hiçbir şey yapamıyor ve yaşadıklarımı kanıtlamak için bir yol bulamadim. O suç bu suç. Anlayan bir avukat var mi kurumdan çıkarsam bile bu insanlar gün yüzü görmesin istiyorum
Ozel değil resmi kurumÖzel sektorun böyle problemleri olabiliyor zaman zaman.
Ayrıca kaç senedir çalışıyorsunuz ?
Yıllık izin hakkı kaznadiniz mi ?
Tazminat alma hakkınız var mı ?
Eğer 3 ayinız dolmadiysa deneme süreci adı altında çıkartmaya çalışıyor olabilirler.
Ayrıca bu filmlere konu bile olmuştur.
Patronla, müdürle ; dost,arkadaş ve sevgili olanlar genel.olarak hakları olmasa bile istediklerini alırlar.
Siz kurumsal olduğunu söylüyorsunuz ancak anlattiginiz olayın kurumsallikla.pek alakası yok,yetkinin kötü niyetli ve taraflı kullani mi olabilir ancak.
Yine bir avukata sorun ama zor gibi geliyor bana.
E kamuysa ; atandın ve yerleştin öyle mi ?Ozel değil resmi kurum
Diyorum ya spor. Söyle ki her tesiste dönen olay her tesisin içinde kaldığı için asıl makamlara konunun gitmesi çok kişiden gecen bir süreç. Yani şu var giden şikayetler onların zaten yakın oldugu kişilere gidiyor onlar yırtıp asıl makama ulaştırmıyor:)E kamuysa ; atandın ve yerleştin öyle mi ?
Doğru mu anlıyorum ben.
Öyle.imza toplamakla,yapılan işin resmi kayıtlara geçmeyecek şekilde başkalarına hibe edilmesiyle,şikayetlerin yirtilmasiyla,müdürün yaptığı torpillerlr dönen bir kamu kurumu yani bu ?
Hangi sektörü bu kamunun,konu biraz tuhaf geldi bana.
sen genede ses kaydı al bulunsun , keşke harekete geçmeden önce deneme sürenin bitmsesini bekleseydinDaha 5 ay oldu deneme sürem 1 ay sonra bitiyor tam olarak. Resmi hatta en resmi kurumdayim diyeyim size. Ama hiyerarşik düzene göre yazdım bölge seflerine kadar arkalarindalar. Onların bir üstüne daha gidip söyleyebilirim ama yine bölge şefini dinlerler muhtemelen. Artık o kişilerle ne yakınlıktalar bilemiyorum. Ama mudur yardımcısı ile bildiğiniz kankalar benim gördüğüm. Olduğumuz alanda foto video çekimleri yasak. Ses kaydında da suçlu çıkacağım kesin. Napcam ben
Dayanilmayacak bir şekilde mobbing yapıyorlar zaten olan da oldu yöneticiler bunların tanıdıklari olumsuz rapor vermiş hakkımda. Son karar onlarda değil ama bakalımsen genede ses kaydı al bulunsun , keşke harekete geçmeden önce deneme sürenin bitmsesini bekleseydin
Dayanilmayacak bir şekilde mobbing yapıyorlar zaten olan da oldu yöneticiler bunların tanıdıklari olumsuz rapor vermiş hakkımda. Son karar onlarda değil ama bakalımsen genede ses kaydı al bulunsun , keşke harekete geçmeden önce deneme sürenin bitmsesini bekleseydin
Ses kaydı almak yasal değil diye biliyorum.sen genede ses kaydı al bulunsun , keşke harekete geçmeden önce deneme sürenin bitmsesini bekleseydin
Devlet. Evet benden önceki o 2 kişi istifa edip kaçmışseni yıldırıp kendin çıkmanı istiyor da olabilirler, başka bir işyerinde çalışma imkanınız yok mu?
Siz özel sektör çalışanı mısınız, devlet mi? O kısmı anlamadım
baska sehırde yasama imkanınız yok mu, tayin isteyinDevlet. Evet benden önceki o 2 kişi istifa edip kaçmış
Yok başka ilçe için dilekçe verdim ama çok bekletiyorlarmis gecirirkenbaska sehırde yasama imkanınız yok mu, tayin isteyin
SGK ya şikayet edin.Merhaba danışmak istediğim bir konu var. Kurumsal olan buyuk bir spor salonunda eğitmenlik yapmaktayım. Göreve geldiğim süreden beri tesisimde büyük haksızlıklar dönmekte. Diğer eğitmenlerin mobbingi ve tesisin mudur yard yöneticisi hatta bölge sefligine kadar varan büyük haksızlıklar dönmekte. Özetle bu bana mobbing yapan ve işlerini yapmayan egitmenler ozel hayatta da bu bahsettiğim mudur yardımcısı ve bölge şefi gibi kişilerle yakınlar ve sürekli arkalari kollanıyor. Haklarında gelen şikayetleri yırtıp atıyorlar ve puanları yüksek olsun diye yaptığım isleri üzenlerine alma vb bir suru durum donuyor. Konuya sessiz kalmayıp şikayet ettiğim günden beri üyelerden benimle alakalı olumsuz imza(özellikle tanıdıkları eski üyelerden) toplayıp beni göndermeye çalışıyorlar. Daha önce 2 3 hocaya daha ayni şey yapılmış. Mülakatla ve hakkıyla girdiğim bir kurumdan tanıdıkları araciligi ile girip yıllardır sömüren bu düzenbaz şeytan insanlar karşısında bölge seflerine kadar arkalarında olduğu için hiçbir şey yapamıyor ve yaşadıklarımı kanıtlamak için bir yol bulamadim. O suç bu suç. Anlayan bir avukat var mi kurumdan çıkarsam bile bu insanlar gün yüzü görmesin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?