evet öyle bence de çok seviyesizce... ama sevgilimin kızın bekaretine iftira attığını düşünmüyorum. sizce olayın aslı ne? inandırıcı gelmedi banaböyle konulara hiç inanmam ulaşamadıkları kızları lekelemek için hakkında dedikodu çıkarıyorlar ,erkek arkadaşının başka bir erkek arkadaşı kızın bekareti hakkında konuşmuş beyefendi de inanmış,bunlar nasıl seviyesiz konuşmalar ?geldi birde size anlattı öylemi?
o kadar sinirlendim ki ben burada susayımevet öyle bence de çok seviyesizce... ama sevgilimin kızın bekaretine iftira attığını düşünmüyorum. sizce olayın aslı ne? inandırıcı gelmedi bana
Ne için silersen sil, o mesaj ilk yazdığın haliyle geri gelecek seni de uçuracaklar.Doğru düzgün anlatamadigimi farkettigim için sildim
milletin özeli neden sizi ilgilendirsin isterse doğru olsun ne olacak ?evet öyle bence de çok seviyesizce... ama sevgilimin kızın bekaretine iftira attığını düşünmüyorum. sizce olayın aslı ne? inandırıcı gelmedi bana
Bu site çöplüğe dönmüş zaten ve dönme nedeni de buradaki çoğu kadının sorulan sorulara çözüm üretmeye çalışmak yerine puan kazmak için her şeye linç atmalarıNe için silersen sil, o mesaj ilk yazdığın haliyle geri gelecek seni de uçuracaklar.
Anladığım kadarına çözüm bulayım hadi tatlım bir erkek bir kadına neden bekaretten bahseder sana alttan vurgu yapıyor ilişkiniz yoksa seni yokluyor var ise geçmişine dikkat çekmek istiyor akıllı olmanı ve o seviyesizden uzaklaşmanı tavsiye ederim akıllanırsa devam akıllanmazsa yoluna bakBu site çöplüğe dönmüş zaten ve dönme nedeni de buradaki çoğu kadının sorulan sorulara çözüm üretmeye çalışmak yerine puan kazmak için her şeye linç atmaları
“Eleştirileri, yorumları kaldıramıyorum.” “Duymak istediklerimi duyamıyorum” demek yerine; “Buradaki çoğu kadın her şeye linç atıyor” diyorsunuz.Bu site çöplüğe dönmüş zaten ve dönme nedeni de buradaki çoğu kadının sorulan sorulara çözüm üretmeye çalışmak yerine puan kazmak için her şeye linç atmaları
Benim bekaretimle ilgili hiçbir zaman konuşmadık dediğiniz gibi olsa direkt sorardı olayı sildigim için anlamamış olmanız normal. Ayrıca olayı silme nedenim de bu sitede tanıdık bazı insanların olması ve çok fazla detay vererek kendimi deşifre etmek istemememdi. Başka bir zaman doğru düzgün yazarım diye sildim bu kadar da basit. Zaten hemen sildimAnladığım kadarına çözüm bulayım hadi tatlım bir erkek bir kadına neden bekaretten bahseder sana alttan vurgu yapıyor ilişkiniz yoksa seni yokluyor var ise geçmişine dikkat çekmek istiyor akıllı olmanı ve o seviyesizden uzaklaşmanı tavsiye ederim akıllanırsa devam akıllanmazsa yoluna bak
Dikkat ederseniz eğer bende cümlelerimi kurarken “Buradaki tüm kadınlar” diye yazmadım. Burada kimin okumayı öğrenip, öğrenmemesi belli değil mi?Buradaki çoğu kadın dedim buradaki tüm kadınlar demedim önce okumayı öğren.
Madem okuma yazmanız var ve tüm kadınlar demedigimi idrak etmiş durumdasınız , o zaman bu siteye niye soru sorduğumu da sorgulamayin bir zahmet. Demekki mantıklı konuşmayı bilen kadınlar da olduğunu bildiğim için soruyorumDikkat ederseniz eğer bende cümlelerimi kurarken “Buradaki tüm kadınlar” diye yazmadım. Burada kimin okumayı öğrenip, öğrenmemesi belli değil mi?
Beğenmiyorsan kapı açık, arkanı dön ve çık şekerim. Kimse seni burda zorla tutmuyor. Yazmadan önce düşüneceksin tanıdıkların olduğunu, detaylarını, konuyu anlatma şeklini. Yazdıysan sen silsen de dünya durana internet çökene kadar o yazdıkların burda duracak.Bu site çöplüğe dönmüş zaten ve dönme nedeni de buradaki çoğu kadının sorulan sorulara çözüm üretmeye çalışmak yerine puan kazmak için her şeye linç atmaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?