kuruntu mu yapıyorum yoksa seviyor mu?

shok_sheker_shey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2011
108
0
46
İstanbul
benim 1buçuk yıllık bi ilişkim var ve birbirimizi çok seviyoruz .. sevgilimin dayısının çok uzun süredir sevgilisi var, sevgilimle arası eskiden çok iyiymiş ama artık o kadar değil çünkü sevgilim benle çıktığından beri ne kız arkadaşlarıyla nede akrabalarıyla çok görüşmüyo. neden bilmiyorum ama içimde bi his sanki dayısının sevgilisi benim sevgilimi seviyo yada ben mi kuruntu yapıyorum anlamıyorum.. geçenlerde aynı ortamdaydık ve davranışları bana yapmacık geldi laf eskilere geldi falan benden öncesine ee tabi benimde sinirim bozuldu :26::26::26::26:

bu anlattıklarınızdan, sevgilinizin dayısının sevgilisinin, sevgilinizi sevip sevmediğini anlayabilecek, size yol gösterecek biri çıkarsa, kendisini alnından öpmek isterim..

-sevgiliniz var
-sevgiliniz sizinle birlikte olmaya başladıktan sonra akrabalarıyle ve çevresiyle ilişkisi kesilmiş
-sevgilinizin dayısı var
-dayının sevgilisi var
-dayının sevgilisi ile bir kere aynı ortamda bir araya geldiniz; kızın davranışları yapmacıktı.
-konu da eskilere geldi

....

eeeeee?

en basit bi örnek veriyim sevgilimin doğum günüydü kız sevgilime parfüm almış ikide bir sordu beğendin mi diye aradan yarım saat geçti bak elimde hala kokuyo kalıcıymış diye koklatıyo sonra aradan biraz zaman geçiyo bi daha sonraaa ateşi çıkmış sevgilime bak diyo yanağıma ateşim mi var ben baktım yok illa sevgilime de baktırcak ama o an dayısı yoktu yanımızda

kadının sevgiline ilgisi var gibi sanki... onlarla aynı ortamlarda bulunmamaya çalış.. yani dayısı sonuçta... sürekli bir araya gelmek zorunda değilsiniz.
benimde dayımın sevgilisi var. kadınla ayda yılda bir, bir araya geliyoruz.(bayramlarda, özel günlerde vs..)

bak tatlm sakın bunu sevgiline söleme aklında olmayan bişiyi aklına sokma ama başka şekilde anlatarak bir araya gelmemeliyiz gerek yok çünkü zamanında aranızda bişiler olmuş bence yanlış hoş bişi değil olması gerekn bu dersin sakın sakın bir araya gelmeyin ben senin yerinde olsam benim sevgilime eşime ateşime bak diyecek onun yanağına 1 patlatırım işte ozaman ateşi çıkar pislik şey etraf bu sürtüklerin yüzünden böle karışıyo işte herkes haddini bilsin herkes mesafeyi koysun ya çok mu zor 1 tane yetmiyoki bu kaşarlara çok özür dilerim canım ama çok sinir oluyorum neyse öle işte....

sevgilinle kızın arası eskiden iyiymiş derken ben duygusal bağ var sandım pardon neyse onunla denk gelmeyin tavsiyem etrafımda aldatılmayan çok az kişi kaldı...yolun başında uyanık davran lütfen saf olma kuruntuda deme değil zatten dikkat et o kız ilgiyi üzerinde tutmayı seviyo ve kıskandırmayıda seviyo bence o şeytan gibi derler ya öle bişi sen uzak kal sevgilinide uzak tut ama sevgiline çaktırma sakın aklına öle şey sokma öpüyorum...

evet canım o kız öyle bi kız herkes onun etrafında dönsün istiyo herkes onla ilgilensin bencede sevgilime söylersem aklında hiç böyle bişi yokken aklına sokmuş olcam belkide kendi elimle ona iticem.. anlamıyorum böle insanları dayının sevgilisi sonuçta illa dediğin gibi sürtüklük yapcak dediklerinde çok haklısın 1buçuk senedir çıkıyorum o kızla 2 kez aynı ortamda kaldım ama 2sinde de çileden çıkartmayı başardı.. sevgilimin bana olan ilgisini çekemiyo.. kendi sevgilisini de çok sevdiğini söylüyo ama benimki de ona gitse hayır demez buna eminimm.. geçenlerde sevgilime bu kıza çok yüz verme tadımız kaçmasın dedim sadece o da sen merak etme dedi.. tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım çok çok öptüm

keşke dediğin gibi bende bi tane patlatabilseydim ama dayısı ara kalır ama emin ol bende çok isterdim

ben pek fazla bi araya gelmiyorum ama sevgilimin dayısıyla arası çok ii ve zaten birbirlerine yakın oturuyolar kızda yakın bi tek ben uzaktayım yakın olsam hiç fırsat vermem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…