- 3 Eylül 2022
- 17
- 15
- 3
- 28
- Konu Sahibi gocmenkizii
Sevgilimin ailesi bize geldi tanıştılar benim ailemle. Bizim de gitmemiz gerekiyor onlara. Ben bu süre zarfında zamlara denk gelmeyelim diye çeyiz dizmeye başladım. İyi de masraf yaptım. Sevgilim ve ailesi bu kadar uzun sürede sadece pike almışlar 1 tane. ben 30 bin liralık masraf yaptım elektronik ve yatak odası hariç. Beyaz eşyalara zam gelecek alalım diyorum. babam altın alacak şimdi, ona bütçe ayıramayız dedi ve yurt dışına iphone 14 pro max almaya gitti. şey gibi hissediyorum. sanki her şeye parası var da konu ben olunca mırın kırın ediyor gibi. annem de onun gittiğini duyunca onun öncelikleri farklı demek ki. sen zam gelmeden alalım diye yırtıyosun kendini, onun umrunda değil dedi. ben de telefonu bozulmuştu diye yalan söylemek zorunda kaldım. normalde çok eli açık biridir. ama yani ailesi de bişey yapmıyor, uyarmıyolar bile. benim ailem gitmedikçe onlar laf demeye başladı neden gelmiyorlar diye. onlar bişey almadıkça benim ailem onların durumu umursamadığını düşünüyor. arada kaldım. kendimi kapana kısılmış hissediyorum.