• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruntu mu yapiyorum

O kadar saat için iyi para güvenilir de bir yerse neden soru işareti kalıyor ki kafanızda. Saati az olsa da herhalde yoğun çalışılıyordur o yüzden parası iyidir. Ancak hem okuyup hem çalışıyorum demişsiniz bu durumda okula ne zaman gidiyorsunuz akşam mı dersleriniz.

O kadar saat için iyi para güvenilir de bir yerse neden soru işareti kalıyor ki kafanızda. Saati az olsa da herhalde yoğun çalışılıyordur o yüzden parası iyidir. Ancak hem okuyup hem çalışıyorum demişsiniz bu durumda okula ne zaman gidiyorsunuz akşam mı dersleriniz.

Acikogretim okuyorum. Evet saatleri guzel ilk defa karsilasinca tuhaf geldi bana danisayim dedim

Ayol daha ne istiyorsun saat az maaş da saate göre iyi millet karga bokunu yemeden çalışmaya başlayıp hava kararınca işi bırakıyor alınan maaş senin dediğinle aynı :) Yani ortam da bir sıkıntı yoksa sigorta da tamamsa iyi bence olmadı biraz çalışır çıkarsınız. Hayırlı olsun bu arada :)

Iyi ya sartlar aklima takildi :)

Evet ssk olacak cagri merkezi degil arayanlara bilgi verecegim ve firmalara teklif hazirlayacagim.

Anladım canım, alacağın para normal. TTNETTE ben çalıştığım dönem parttime elemanlara 650+agi veriyordu yani 700 falan. Ama 2 yıl önce. Zaten çağrı merkezleri yoğun, 5 saat ama o 5 saatte kaç kişi ile konuşuyorsun. Çalışınca anlayacaksın ne demek istediğimi. Ama gir çalış bence.

Anladım canım, alacağın para normal. TTNETTE ben çalıştığım dönem parttime elemanlara 650+agi veriyordu yani 700 falan. Ama 2 yıl önce. Zaten çağrı merkezleri yoğun, 5 saat ama o 5 saatte kaç kişi ile konuşuyorsun. Çalışınca anlayacaksın ne demek istediğimi. Ama gir çalış bence.

Tesekkur ederim deneyecegim..

Kizlar 20 yasindayim hem okuyorum hem de calisiyorum. kisa sure once isten ciktim yeni bir is buldum evime yakin bir internet saglayicisinin danismanligi yani tuketicilere mesajlar atilacak ve arayanlara bilgi aktaracagim buraya kadar guzel. Calisma saatleri de 12-17 arasi pazar tatil 1000 lira maas tuhaf olucak ama saatleri az degil mi neredeyse part time gibi ilk defa karsilastim boyle bir durumla sigorta yapacak ve yemek yok normal mi ? Mobildeyim tek tek alinti yapamayabilirim tesekkurler...
canım bulmuşken kaçırma bence.asgari ücret veriyorlar çokta bi şey değil aslında.part time gibi göründüğüne bakma sen bi başla saatler değişir.eğer değişmezse öp başına koy oh e güzel.şansını dene iyi bir firma nasılsa.

Back
X