Kuruntu mu yapiyorum

huzurgerek

Simdi, cati katinda inziva vakti..
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.489
1.162
Kizlar 20 yasindayim hem okuyorum hem de calisiyorum. kisa sure once isten ciktim yeni bir is buldum evime yakin bir internet saglayicisinin danismanligi yani tuketicilere mesajlar atilacak ve arayanlara bilgi aktaracagim buraya kadar guzel. Calisma saatleri de 12-17 arasi pazar tatil 1000 lira maas tuhaf olucak ama saatleri az degil mi neredeyse part time gibi ilk defa karsilastim boyle bir durumla sigorta yapacak ve yemek yok normal mi ? Mobildeyim tek tek alinti yapamayabilirim tesekkurler...

Çalışmaya başladınız mı?
Çalışmaya başladıysanız neye göre az saatli olduğunu anlarsınız.
Belki çok yorucu bir iş

Evet gordum, 5.kisi var ve saha satisi icinde elemanlar var. Aslinda bilinen bir internet saglayicisi. Daha once farkli.bi ilcede cagri merkeznde calismistim uyum saglayamayip ciktim tesadufen orasida bu ofisin merkeziymis.

Evdemi telefondanmı çalışılıyor.süpermiş cidden öyleyse bende çalışayım bi süre çalışın bakalım 1000 olablr .ne üzerine acaba .

Aslinda az saat olmasi musterileri rahatsiz etmemek icinmis oyle dedi konustugum kisi

Kizlar 20 yasindayim hem okuyorum hem de calisiyorum. kisa sure once isten ciktim yeni bir is buldum evime yakin bir internet saglayicisinin danismanligi yani tuketicilere mesajlar atilacak ve arayanlara bilgi aktaracagim buraya kadar guzel. Calisma saatleri de 12-17 arasi pazar tatil 1000 lira maas tuhaf olucak ama saatleri az degil mi neredeyse part time gibi ilk defa karsilastim boyle bir durumla sigorta yapacak ve yemek yok normal mi ? Mobildeyim tek tek alinti yapamayabilirim tesekkurler...
5 saat 1000 binlira iyi bir rakam eğer bilindik bir firma ise sıkıntı olmaz.

Bizim internet saglayicisi o marka. Cok memnunum. oyle ikide bir kesilmiyor musteri hizmetleri cok ilgili falan. Su sahan gokbakarin reklamlarinda oynadigi firmaya milyon basar internet hizi da herseyi de oyle solim

Bizim internet saglayicisi o marka. Cok memnunum. oyle ikide bir kesilmiyor musteri hizmetleri cok ilgili falan. Su sahan gokbakarin reklamlarinda oynadigi firmaya milyon basar internet hizi da herseyi de oyle solim

Sevindim memnun kalmaniza umarim benide memnun birakir bu firma :)

Ayol daha ne istiyorsun saat az maaş da saate göre iyi millet karga bokunu yemeden çalışmaya başlayıp hava kararınca işi bırakıyor alınan maaş senin dediğinle aynı :) Yani ortam da bir sıkıntı yoksa sigorta da tamamsa iyi bence olmadı biraz çalışır çıkarsınız. Hayırlı olsun bu arada :)

Türknet gayet duyulmuş bir marka, sanırım çağrı merkezinde çalışacaksın değil mi? Ssk yapacak mı?

X