kuruntu mu yoksa gerçek mi??

carmenhabanera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
459
127
Günaydın kızlar içim içimi yedi sabaha kadar bu yüzden bu saatte yazıyorum.1 buçuk yıllık bi ilişkim var sevgilimle aynı okuldayız ama bir yandanda calisiyo babasının işyerinde.yanlarında çalışan bi akrabaları var sevgilimden 4 yaş falan büyük.kız akşama kadar süslenen sürekli zengin birini aradığını her defasında dile getiren biriymiş.(Ben sadece fotoğrafını gördüm bunu bana sevgilim söyledi) erkek arkadaşım her fırsatta onu sevmediğini işten çıkmasını istediğini söylüyor ama akraba olduğu için babası yollayamıyormuş.Neyse dün sevgilim yeni araba aldı beni eve bırakıp ise gitti is yerindeki diğer elemanlar bizi durağa bırak falan diye ısrar edince oda kıramamış tamam demiş.tabi elemanlar gelince kızda binmiş arabaya.sonra aradı beni işte elemanları bıraktım falan dedi bende oda geldi mi dedim evet dedi öne,yanına oturmadıysa sorun yok dedim,öne oturdu dedi tek kız diye onu öne atmışlar sözde.Ben duyunca çıldırdım kapattım telefonu.yapım böyle kıskanç olduğumu oda biliyor ama bu hareket o kızın gidip benim yerime oturtması beni delirtti.Ben onun sevgilim de gözü olduğunu düşünüyorum.durumları iyi kendisi de iyi biri.ama dün bunu söyledikten sonra bi daha arabaya binesim de gelmiyo sevgilime de sinirliyim.gece birşey yokmuş gibi konuştum ama içten içe kızgınım hala.birazdan almaya gelecek beni ne yapcam bilmiyorum.sizce paranoya mi yapıyorum ben

Son düzenleme:
Günaydın kızlar içim içimi yedi sabaha kadar bu yüzden bu saatte yazıyorum.1 buçuk yıllık bi ilişkim var sevgilimle aynı okuldayız ama bir yandanda calisiyo babasının işyerinde.yanlarında çalışan bi akrabaları var sevgilimden 4 yaş falan büyük.kız akşama kadar süslenen sürekli zengin birini arıyormuş gibi konuşan bi tip.(Ben sadece fotoğrafını gördüm bunu bana sevgilim söyledi) erkek arkadaşım her fırsatta onu sevmediğini işten çıkmasını istediğini söylüyor ama akraba olduğu için babası yollayamıyormuş.Neyse dün sevgilim yeni araba aldı beni eve bırakıp ise gitti is yerindeki diğer elemanlar bizi durağa bırak falan diye ısrar edince oda kıramamış tamam demiş.tabi elemanlar gelince kızda binmiş arabaya.sonra aradı beni işte elemanları bıraktım falan dedi bende oda geldi mi dedim evet dedi öne,benim yerime oturmadıysa sorun yok dedim,öne oturdu dedi tek kız diye onu öne atmışlar sözde.Ben duyunca çıldırdım kapattım telefonu.yapım böyle kıskanç olduğumu oda biliyor ama bu hareket o kızın gidip benim yerime oturtması beni delirtti.Ben onun sevgilim de gözü olduğunu düşünüyorum.durumları iyi kendisi de iyi biri.ama dün bunu söyledikten sonra bi daha arabaya binesim de gelmiyo sevgilime de sinirliyim.gece birşey yokmuş gibi konuştum ama içten içe kızgınım hala.birazdan almaya gelecek beni ne yapcam bilmiyorum.sizce paranoya mi yapıyorum ben

gereksiz....napıcaktı ki, okadar erkeğin yanına mı oturucaktı,tabiki öne oturucak, ve ön koltuk ne alaka sizin oluyor ki onu anlamadım, sevgiliniz kızın ne olduğunu biliyormuş zaten ve eğer ne olduğunu biliyor ve sevgiliniz ona karşılık veriyorsa sevgilinizden kurtulduğunuza şükredin bence,

Benim yerim demen ilginç olmuş. Sonuçta koltugumu kıskandın sevgilinimi anlamadım. Bende kıskanırdim.ama uzatmaya gerek yok.soylemis saklamamis. Bidaha davet etmesin arkadaşın arabaya.kizin gözü Varsada erkeğin yoksa hiçbişey olmaz.durustse sorun çıkmaz yani

Annem de öyle söyledi öne oturması normal dedi ama şöyle birşey var o kız sevgilime mesaj atıyordu bu boş bi iftira değil sevgilim ona mesaj attığı için kızdı tekrar yazı en sonunda yine kızıp engelledi whatsapptan.iftira atmıyorum gecenin 12 sinde mesajlar atıyordu yok napıyorsun ,iyi geceler gibi.engellendiği için artık atamıyor.biz tartistigimizda telefonda duymuş oda gaz vermeye çalışmış sevgilim tersleyince susmuş.mesafe koyuyor araya ama aynı yerdeler sonuçta yapışkan bi kiz

Kız zaten kaç kere beni bıraksana evim uzak diyormuş bırakmamış hiç dün herkesi goturunce oda binmiş.dürüst olması güzel dediginiz gibi.sürekli bu kızın konusunu açıp iyice gündeme getirmekte istemiyorum

ev arkadaşımız benimde sevgilim olsun ben de artık arabanın ön koltuğuna oturmak istiyorum deyince ablam şurdan bi taksi çevirelim de öne otur biz de sevaba gireriz sayende demişti.Ön koltuk ne mübarek bir icatmış arkadaş.
şu anlattığın olayda ya sevgilinin ensest olması lazım haklı bir sebepten kızman için,malum kız akrabası..
ya da senin araba koltuğuyla aranda bi bağ var bilemedim.
basit düşünceler bunlar hayır kalp kırmaktan çekinmesem görgüsüzlük dicem o derece ama yine de demeyeyim kalbin kırılmasın.

Dünyadaki tek erkek sizin sevgiliniz,dünyadaki tek arabası olan da sizin sevgiliniz,bir de patron oğlu tadından yenmez artık ee kız napsın ki normal yani cocuğun pesinde kosması.Bir de önerim var koltuğum da koltuğum diye ağlayacağınza söküp eve götürebilirsiniz ki birdaha hic bir kız oturamasın:KK66:arabaya binceğiniz zaman getirip takarsınız koltuğu

Dünyadaki tek erkek sizin sevgiliniz,dünyadaki tek arabası olan da sizin sevgiliniz,bir de patron oğlu tadından yenmez artık ee kız napsın ki normal yani cocuğun pesinde kosması.Bir de önerim var koltuğum da koltuğum diye ağlayacağınza söküp eve götürebilirsiniz ki birdaha hic bir kız oturamasın:KK66:arabaya binceğiniz zaman getirip takarsınız koltuğu
ön koltuğa bebek koltuğu da monte edebilir arabadan ineceği zaman:KK49: ..

Yazdığım o kadar şeyden gidip takıldığınız tek yer koltuksa ben onu sizin kendi gorgusuzlugunuze veriyorum ben orda yanına oturmuş olarak yazdım siz istediğiniz gibi algılayın

Günaydın kızlar içim içimi yedi sabaha kadar bu yüzden bu saatte yazıyorum.1 buçuk yıllık bi ilişkim var sevgilimle aynı okuldayız ama bir yandanda calisiyo babasının işyerinde.yanlarında çalışan bi akrabaları var sevgilimden 4 yaş falan büyük.kız akşama kadar süslenen sürekli zengin birini arıyormuş gibi konuşan bi tip.(Ben sadece fotoğrafını gördüm bunu bana sevgilim söyledi) erkek arkadaşım her fırsatta onu sevmediğini işten çıkmasını istediğini söylüyor ama akraba olduğu için babası yollayamıyormuş.Neyse dün sevgilim yeni araba aldı beni eve bırakıp ise gitti is yerindeki diğer elemanlar bizi durağa bırak falan diye ısrar edince oda kıramamış tamam demiş.tabi elemanlar gelince kızda binmiş arabaya.sonra aradı beni işte elemanları bıraktım falan dedi bende oda geldi mi dedim evet dedi öne,benim yerime oturmadıysa sorun yok dedim,öne oturdu dedi tek kız diye onu öne atmışlar sözde.Ben duyunca çıldırdım kapattım telefonu.yapım böyle kıskanç olduğumu oda biliyor ama bu hareket o kızın gidip benim yerime oturtması beni delirtti.Ben onun sevgilim de gözü olduğunu düşünüyorum.durumları iyi kendisi de iyi biri.ama dün bunu söyledikten sonra bi daha arabaya binesim de gelmiyo sevgilime de sinirliyim.gece birşey yokmuş gibi konuştum ama içten içe kızgınım hala.birazdan almaya gelecek beni ne yapcam bilmiyorum.sizce paranoya mi yapıyorum ben
kıskanabilirsin bende olsam kıskanırım ama zorunlu kaldığı için böyle yapmıştır sevgilin. çünkü bende önceki işyermde çalışırken arkaya erkekler binince mecburen öne şoförün yanına binerdim

benim koltuğum mu :110::110:taht mı bu yaaa alt tarafı bi koltuk yani ...Giyinip süslenmesi de avcı olduğunu gösteriyor demek ki :KK64:Bence arabayı yakın :KK59:

Sevgilinizi terkedin . Terketmeden önce son bir isteginizin olduğunu ve ön koltuğu söküp size verebilirmi onu sorun. Tamam konunuz çok açık anlatılmış fakat benim yerim demeniz on koltuk muhabbetnz çok saçma. Ayrıca kiskanilmasi gereken bi durumda yok . Kız gidip erkeklerin arasında oturcak değil . Illaki one geçecek. Sevgilinizde belliki dürüst bi insan olanı biteni anlatıyor . Sonuç olarak derdiniz nedir ?

X