- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
- Konu Sahibi carmenhabanera
Günaydın kızlar içim içimi yedi sabaha kadar bu yüzden bu saatte yazıyorum.1 buçuk yıllık bi ilişkim var sevgilimle aynı okuldayız ama bir yandanda calisiyo babasının işyerinde.yanlarında çalışan bi akrabaları var sevgilimden 4 yaş falan büyük.kız akşama kadar süslenen sürekli zengin birini aradığını her defasında dile getiren biriymiş.(Ben sadece fotoğrafını gördüm bunu bana sevgilim söyledi) erkek arkadaşım her fırsatta onu sevmediğini işten çıkmasını istediğini söylüyor ama akraba olduğu için babası yollayamıyormuş.Neyse dün sevgilim yeni araba aldı beni eve bırakıp ise gitti is yerindeki diğer elemanlar bizi durağa bırak falan diye ısrar edince oda kıramamış tamam demiş.tabi elemanlar gelince kızda binmiş arabaya.sonra aradı beni işte elemanları bıraktım falan dedi bende oda geldi mi dedim evet dedi öne,yanına oturmadıysa sorun yok dedim,öne oturdu dedi tek kız diye onu öne atmışlar sözde.Ben duyunca çıldırdım kapattım telefonu.yapım böyle kıskanç olduğumu oda biliyor ama bu hareket o kızın gidip benim yerime oturtması beni delirtti.Ben onun sevgilim de gözü olduğunu düşünüyorum.durumları iyi kendisi de iyi biri.ama dün bunu söyledikten sonra bi daha arabaya binesim de gelmiyo sevgilime de sinirliyim.gece birşey yokmuş gibi konuştum ama içten içe kızgınım hala.birazdan almaya gelecek beni ne yapcam bilmiyorum.sizce paranoya mi yapıyorum ben
Son düzenleme: