- Konu Sahibi incirrecelim
Merhaba bayanlar sorunumun çok büyük bi yanı yok aslında. Evliliğe giden bi ilişkim var çok sevildiğimi her zaman hissetmişimdir ben de zamanla tanıyarak sevenlerdenim ilk görüşte aşk ölme bitme durumları hiç olmadı bende. ama kendisi sevdirdi hep güven duydum daha doğrusu sevgisini sevmek diye bisey varsa onu yaşadım. evliliğe de hazır olmadığımı düşünüyorum şuan erkek arkadasım istiyor ama kendimce soru işaretlerim var o sorumluluk şuan bana göre değil. herneyse sıkmayım daha fazla zaman içinde sevgilimin eski 2 sevgilisini bi kac da başka kızı face de arattığına şahit oldum çok güvendiğim biri bunu yapınca haliyle şok oldum yine de fazla sorun yapmadım, esasında çok kıskanç biri değilimdir ama son zamanlarda aşırı huylanır oldum. kendimi tanıyamıyorum dışarı çıksa bi kaç saat konuşamasak sinirleniyorum başkalarına baktığını hissediyorum ben bu durumdan çok rahatsızım ondan ziyade kendimi mutsuz ediyorum ama önceden bu tür duygulara kapılmazdım sanki her an gözü dışardaymış gibi hissediyorum. bu durum sizce geçici midir ? zarar vericek düzeye geldi çünkü başta da dediğim gibi güvendiğim için sevmiştim
benim gibi böyle saçmasapan kendine kuruntu yapanlar var mı? nasıl aşıyorsunuz ?