- Konu Sahibi incirrecelim
Öncelikle bu sizin için gerçekten büyük ve ciddi bir problem mi değil mi, bunu karar verin..
Karar verdikten sonra, ileride ciddi problemler doğurabileceğini düşünüyorsanız bunu sevgilinize açıkça dile getirin.Zaten konuştuktan sonra , inanmam için ne yapabilirim demeye başlar, tekrar inanman için elinden geleni yapar. Tabi seviyorsa yapar. ''Bana inanmayan bir kadınla işim olmaz '' tarzında bir rest çekecek hali yok dimi =) Bence yok..
Söylediği bir yalanın ispatını size hiç bir şekilde sunamaz.Bunu bana ispatla deseniz, ispatlayacak bir tarafı yok.
Ufak tefek konular olsa dahi bir ilişkinin içine hem beyaz hem siyah yalanlar giriyorsa, o ilişkiden o yalanlar bir daha asla çıkamıyor..
Biri bitiyor biri başlıyor. Bu yüzden hiç bir şekilde yalan söylememesini, açık ve dürüst olmasını söyleyin. Söyleyin ki, artık yalana başvurmasın..
Bu hayatta yapılan her şeyin bir sebebi vardır.Saçmada olsa vardır.Bunu ona anlatın..
Sakin sakin konuşup, onu doğruları anlatması için fırsat oluşturun.Siz sakin davranırsanız,karşınızda ki size net olur. Ve olan biteni açıklar..
Açıklamaların ardından , yola devam edip etmemek veya bir şans vermek size kalmış bir olay =) Ama doğruları anlatması adına benim söylediklerimi yapın,en azından neden baktı niçin sorularına cevap bulmuş olursunuz..
süpersiniz, uzun uzun açıklamışsınız teşekkurler:)
aynen ben onunla bunları güzellikle de konuştum bu face olayı olalı yaklaşık 1 ay falan olucak sanırım, sonraki zamanlarda da ben dile getirdim bak sana tekrar guvenemıyorum diye, aynen dediğiniz gibi ne istersen yaparım tekrar güvenmen için herseyi yaparım modundaydı. ama ne yapabilir ki? sinek küçük ama mide bulandırıyo malesef. ıste sonrasında da hiçbisey olmadı rahatsız olcagımı düşündüğü herkesi engelledi gizli saklısı yoktur telefon konusunda zaten benim de kurcalamak gibi adetim yoktur zaten. ama bilmiyorumki tekrar pürüzsüz güvenmenin yolu nedir.. iç güdüsel bişey sanırım aklım onda kalıyo her zaman. kafam rahat olamıyo bundan once hiç böyle bi problemimiz yoktu. karar vermem gerekcekse bu kararımı etkiliycek bişey de değil devamında güvenimi sarscak bisey de yapmadı. anlıycagınız buluttan nem kaptım bu kuruntum sadece bana dokunuyo