seytan durter allahima:)))simdi esime sordum hic gerek yok oyle muhabbetlere dedi
eşimin iş yerinde geneli bayan mecbur konuşuyorum diyor bende önce normal buldum ama sonrasında içime bir kurt düştü ((
Nasıl yani?
Siz erkek iş arkadaşlarınızla oturup muhabbet etmez misiniz?:26:
Ne var bunda Allah aşkına?
tabi ki bişey yok ama erkekmiş gibi anlattığı birinin bayan olduğunu öğrenmem biraz beni tedirgin etti((
öğretmen ve okulda ki öğretmenlerin geneli bu okulda bayan çalışan personelden tutundaöğretmen kadrosunun geneli bayan malesef ((
Pardon da bayan is arkadaşı ile konuşmasında ne kötülük var anlamdim
şu şekilde öğrendim hanımlar bayan olduğunu işte dedi ki arkadaşla muhabbet ettik şu şu konularda neyse üzerinden bikaç gün geçti ağzından ya bizim iş yerinde ki betül dedi önce erkek gibi algıladım biim arkadaş dediğinde ama öğreniyorum ki betülmüş
şu şekilde öğrendim hanımlar bayan olduğunu işte dedi ki arkadaşla muhabbet ettik şu şu konularda neyse üzerinden bikaç gün geçti ağzından ya bizim iş yerinde ki betül dedi önce erkek gibi algıladım biim arkadaş dediğinde ama öğreniyorum ki betülmüş
tabi ki bir kötülük yok yanlış anlaşılmasın ama erkek arkadaşı gibi anlatıp daha sonra bayan olduğunu öğrenmem beni huzursuz etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?