kuruntu yapmalı mıyım ? :(

yorgun_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
601
0
66
İstanbul
hanımlar eşimle 2 yıllık evliyiz eşimde buaralar bayan iş arkadaşlarıyla muhabbet etme gibi huylar ortaya çıktı banada yanlış olup olmadığını sordu ben yanlış bişey yoktu dedim ama beni tedirgin eden 2 gün önce muhabbet ettiği arkadaşının kız olduğu anlamam oldu ( halbuki erkek arkadaşı gibi anlatmıştı!) sizce huzursuz olmalımıyım bu durumdan yoksa normal mi ????????

Nasıl yani?
Siz erkek iş arkadaşlarınızla oturup muhabbet etmez misiniz?:26:
Ne var bunda Allah aşkına?

öğretmen ve okulda ki öğretmenlerin geneli bu okulda bayan çalışan personelden tutunda :( öğretmen kadrosunun geneli bayan malesef :(((

tabi ki bişey yok ama erkekmiş gibi anlattığı birinin bayan olduğunu öğrenmem biraz beni tedirgin etti :(((

Erkekmiş gibi anlatmak kısmına kafam basmadı.
İsim verirken erkek adı mı kullanmıştı?
O zaman iş yalana giriyor arkadaşım,dikkatli olun.

şu şekilde öğrendim hanımlar bayan olduğunu işte dedi ki arkadaşla muhabbet ettik şu şu konularda neyse üzerinden bikaç gün geçti ağzından ya bizim iş yerinde ki betül dedi önce erkek gibi algıladım biim arkadaş dediğinde ama öğreniyorum ki betülmüş :(

Pardon da bayan is arkadaşı ile konuşmasında ne kötülük var anlamdim

şu şekilde öğrendim hanımlar bayan olduğunu işte dedi ki arkadaşla muhabbet ettik şu şu konularda neyse üzerinden bikaç gün geçti ağzından ya bizim iş yerinde ki betül dedi önce erkek gibi algıladım biim arkadaş dediğinde ama öğreniyorum ki betülmüş :(

Anlattığınıza bakılırsa size erkek arkadaşım dememiş.bilmem ne erkek arkadaş deyip betül çıkmamışki.Belki farkında değildir söylediğinin.Bence iyice emin olmadan böyle şeylerde çok fazla kuruntu yapmayın

Öncelikli olarak arkadaşlık arasında cinsiyet ayrımında önyargılı davranmazsanız daha mutlu olursunuz.
Betül olunca ne farkeder Mehmet olunca ne farkeder?
Yapmayın gözünüzü seveyim,hep mi kadınlar kötü de erkekler melek?

tabi ki bir kötülük yok yanlış anlaşılmasın ama erkek arkadaşı gibi anlatıp daha sonra bayan olduğunu öğrenmem beni huzursuz etti :(

Esınız size erkek arkadaşımla konuşuyorum dememiş ki, siz oyle algilamissiniz. Yani ortada size söylenmiş bir yalan yok. Bence sorun etmeyin.

Back
X