Kuruntular..

Böyle böyle hasta edeceğiz kendimizi biraz rahat olmak lazım (genişlik anlamında değil) erkeklerin ne kadar peşine düşersek o kadar kendilerini kaf dağında görüyorlar 😅 Muhtemelen bir şey yoktur o kadar takipten sonra illa yakalardınız
Bilemiyorum. Kendisi uyanık biraz.
Partiler gece saat 2de mesaj atmaz bence
Bu kadar tedirgin oluyorsunuz keske o an kalkip dur telefonunu vereyim sonra kiza bakayim diyip o an bakabilirdiniz aslinda
Keşke ya o kadar pişmanım ki neden öyle yapmadım diye
Mesaj olduğuna emin misiniz, erkek arkadasım s... marka telefon kullanıyor, uygulamaların bi kaçıyla mesaj bildirim sesi aynı.
He her türlü olay iç gıdıklayıcı, çünkü parti mesajı demiş. Ben sadece takiplerinizi mesajlarla sınırlamayın, kullandığı farklı bir uygulama olabilir demeye çalışıyorum
Valla başka uygulamada olabilir dediğiniz gibi çünkü iş için başka uygulamalar kullanıyor ve ben çoğuna yabancıyım

Aldatacak erkeğin her ihtimale karşı bildirim sesleri kapalı olur diye düşünüyorum
Hep açık gece bile kapatmaz
Bana pek kuruntu gibi gelmedi anlattıklarınız haklısınız şüphe etmekte.
Çok yoruldum ama artık varsa da bir şey çıksın diyorum şüpheyle yaşamak çok kötü
Niye siliyor o zaman parti msjıysa?
Bende olsam kıllanırım gece gece ne alaka.
Gece bana hiç gelmedi parti mesajı
Bana bir soru sorsa eşim en azından rahatlasın sussun diye gösterirdim, silmezdim mesajı.
Bizimki anında siler
Gece ikide hangi parti mesaj atıyormuş öyle?
Mesaj silme huyu da yoksa normalde, zaten şüpheci birini rahatsız eder bu durum.
Mesaj silme huyu var tutmaz pek
Hangi bankaymis misal gecenin bir vakti.
O banka değildir,bankada çalışan bir kadındır belki.
Erkekler yalan soylerken bilinçaltı zaman zaman kendisini ele verir.
Gidip görüştüğünü sanmıyorum,henüz yazışma evresindedir muhtemelen.
Parti mevzuatina gelirsek :
O saatte mesaj atan parti ; seks partisi olur ancak 🤔
Tabi bunların hiçbiri de olmayabilir ama ben de huylanirdim,mesajı silmesi ise bu düşüncelerimi ikiye katlardi.
Ya silmese şu an kafam rahat olacaktı ama taktım o günden beri

Böyle nasıl yaşanır?
Gece gündüz acabalar ve kontrollerle olur mu?
Aldatacak adam siz kontrol ediyorsunuz diye aldatmaktan vazgeçmez, aldatmayacak olanın da zaten her şeyi bellidir.
Dikkat edin kuruntularınız paranoyaya dönüşmesin.

Bu arada ben de sms, whatsaap, mail tutmam. Çok çok önemli değilse okuduktan sonra silerim.

Hep açık gece bile kapatmaz

Çok yoruldum ama artık varsa da bir şey çıksın diyorum şüpheyle yaşamak çok kötü

Gece bana hiç gelmedi parti mesajı

Bizimki anında siler

Mesaj silme huyu var tutmaz pek

Ya silmese şu an kafam rahat olacaktı ama taktım o günden beri
Silme huyu varsa bilemem tabi.
Ama 8 senelik eşin bu adam.
Eski ilişki de aldatılmış olabilirsin yıllar geçmiş.
Bence onla ilgili olamaz bu durum.
Sen birşeyler hissediyorsun ve maalesef o hisler genelde doğru çıkar.

Valla başka uygulamada olabilir dediğiniz gibi çünkü iş için başka uygulamalar kullanıyor ve ben çoğuna yabancıyım
bi ara telefonu elinize geçirdiğinizde anasayfadaki bütün uygulamaların fotosunu çekip o yokken uygulamaları google dan aratıp ne olduğunu öğrenin bari, ay valla ben kadın şüpheleniyorsa kesin bi şey vardır diye düşünüyorum ya

çok yorucu bir ruh hali,buradada sıklıkla yazılıyor böyle şeyler eşim aldattımı aldatacakmı,ama zaten aldatılırsanız anlarsınız,ben aldatıldım ama anlamadım diyenlerin hepsi demiyorum ama çoğu bilipte etrafa karşı bilmiyormuş gibi davranıyor,ayrılmayı göze alamıyorlar sanırım,belki sevgilinizin aldattığını anlamazsınız ama bir kadında eşinin aldattığını anlar,illaki değişiklikler olacaktır,sizden uzak durur yada ani bir ilgi artışı olur,daha bakımlı olur,telefonunu saklar,işten erken yada geç gelmeye başlar,yeni arkadaş isimleri türer onlarla buluşur,yani illaki anlaşılır yoksa bu adam herşeyi rutininde devam edecekse ne ara aldatacak illaki bi ara lazım vakit lazım o zamanda eşler anlar,ya ben hiç anlamadım nasıl oldu böyle birşey diyenlere çokta inanmayın anlaşılır,ne demişler olacakla öleceğe çare yok,olursa zaten siz ne yapacağınızı bilirsiniz,olmayan birşeyede heran olacakmış gibi davranırsanız boş yere güzel günlerinizi heba edersiniz.
Saydıklarınızdan bazıları var bazıları yok.
Evet hep kendimi yiyip bitiriyorum içten içe. Sağlıklı bir psikolojim yok bu konuda zaten biliyorum. Çocukluğumda bu konularla geçti

çok yorucu bir ruh hali,buradada sıklıkla yazılıyor böyle şeyler eşim aldattımı aldatacakmı,ama zaten aldatılırsanız anlarsınız,ben aldatıldım ama anlamadım diyenlerin hepsi demiyorum ama çoğu bilipte etrafa karşı bilmiyormuş gibi davranıyor,ayrılmayı göze alamıyorlar sanırım,belki sevgilinizin aldattığını anlamazsınız ama bir kadında eşinin aldattığını anlar,illaki değişiklikler olacaktır,sizden uzak durur yada ani bir ilgi artışı olur,daha bakımlı olur,telefonunu saklar,işten erken yada geç gelmeye başlar,yeni arkadaş isimleri türer onlarla buluşur,yani illaki anlaşılır yoksa bu adam herşeyi rutininde devam edecekse ne ara aldatacak illaki bi ara lazım vakit lazım o zamanda eşler anlar,ya ben hiç anlamadım nasıl oldu böyle birşey diyenlere çokta inanmayın anlaşılır,ne demişler olacakla öleceğe çare yok,olursa zaten siz ne yapacağınızı bilirsiniz,olmayan birşeyede heran olacakmış gibi davranırsanız boş yere güzel günlerinizi heba edersiniz.
Emin ol sevgiliyken de anlıyorsun.
Hissediyorsun takip edip biraz kurcalayınca altında bir şeyler çıkıyor.

Böyle nasıl yaşanır?
Gece gündüz acabalar ve kontrollerle olur mu?
Aldatacak adam siz kontrol ediyorsunuz diye aldatmaktan vazgeçmez, aldatmayacak olanın da zaten her şeyi bellidir.
Dikkat edin kuruntularınız paranoyaya dönüşmesin.

Bu arada ben de sms, whatsaap, mail tutmam. Çok çok önemli değilse okuduktan sonra silerim.
Galiba paranoyaya dönüştü. Yani adam evden işe işten eve pek arkadaşı da yok olanları da tanıyorum. Ne ara yapacak diyorum ama işte bazen de işteyken bile yapar ne var ki diyorum
Silme huyu varsa bilemem tabi.
Ama 8 senelik eşin bu adam.
Eski ilişki de aldatılmış olabilirsin yıllar geçmiş.
Bence onla ilgili olamaz bu durum.
Sen birşeyler hissediyorsun ve maalesef o hisler genelde doğru çıkar.
O da kızıyor bazen 8 sene oldu niye güvenmiyorsun diye ama takıntılı bir insanım maalesef
bi ara telefonu elinize geçirdiğinizde anasayfadaki bütün uygulamaların fotosunu çekip o yokken uygulamaları google dan aratıp ne olduğunu öğrenin bari, ay valla ben kadın şüpheleniyorsa kesin bi şey vardır diye düşünüyorum ya
Aslında şöyle çoğunu biliyorum ne olduğunu ama uygulamayı kullanmayı bilmiyorum yani içinde konuşma gizleme şifreleme falan varsa bilmiyorum o kadarını.

Galiba paranoyaya dönüştü. Yani adam evden işe işten eve pek arkadaşı da yok olanları da tanıyorum. Ne ara yapacak diyorum ama işte bazen de işteyken bile yapar ne var ki diyorum

O da kızıyor bazen 8 sene oldu niye güvenmiyorsun diye ama takıntılı bir insanım maalesef

Aslında şöyle çoğunu biliyorum ne olduğunu ama uygulamayı kullanmayı bilmiyorum yani içinde konuşma gizleme şifreleme falan varsa bilmiyorum o kadarını.

Destek aldınız mı hiç kuruntularınızla ilgili olarak?
Çünkü yersiz kuruntu karşı tarafı da yorar ve sizden uzaklaştırır.

Emin ol sevgiliyken de anlıyorsun.
Hissediyorsun takip edip biraz kurcalayınca altında bir şeyler çıkıyor.
Evet aslında haberim yoktu ama zaten çok toksik bir ilişkiydi. Beni durduk yere terkediyordu arada başkasıyla görüşüp dönüyordu ben de manyak gibi barışıyordum. Sonradan işte yeter diyip kestim attım bir anda ama aldatıldığımı öğrenince de şaşırmadım yani

Destek aldınız mı hiç kuruntularınızla ilgili olarak?
Çünkü yersiz kuruntu karşı tarafı da yorar ve sizden uzaklaştırır.
Hayır hiç almadım. Aslında istiyorum ama hep geri plana attım. Evet onu da kendimi de çok yoruyorum farkındayım ama elimde değil.

Çocukluğum böyle geçti. Babam çok inançlı bir insan ve çok sakin ama annem hep kavga ederdi aldatıyorsun beni boşanıcam senden diye. Ben de ona benzedim maalesef

E mesaj silme huyu varsa normalde de geleni siliyorsa normal o zaman.
Var hatta benim telefonuma da karışıyordu işte. Gereksiz mesajları sil uygulamaları sil falan diye.

Ama bir yandan da sıkıntı şu; bana o saatte hiç bir parti mesaj atmadı genelde gündüz geliyor. Burda da sadece 1 kişi yazmış gece 12de geldi diye

Var hatta benim telefonuma da karışıyordu işte. Gereksiz mesajları sil uygulamaları sil falan diye.

Ama bir yandan da sıkıntı şu; bana o saatte hiç bir parti mesaj atmadı genelde gündüz geliyor. Burda da sadece 1 kişi yazmış gece 12de geldi diye
Biraz bak o zaman çaktırmadan. Gece bile telefonun sesi açık demişsin Bi halt yese kısar sesini. Sanki senin kuruntun gibi geldi ama bilemedim. Telefonu totosunda dolaştırır mı ekranı ters mi koyar

Biraz bak o zaman çaktırmadan. Gece bile telefonun sesi açık demişsin Bi halt yese kısar sesini. Sanki senin kuruntun gibi geldi ama bilemedim. Telefonu totosunda dolaştırır mı ekranı ters mi koyar
Hiç üstünde dolaştırmaz eve gelince direkt masaya koyar. Belli olmuyor bazen ekranı ters koyar bazen düz

Hiç üstünde dolaştırmaz eve gelince direkt masaya koyar. Belli olmuyor bazen ekranı ters koyar bazen düz
Yok o zaman bir şey yoktur rahat ol ya. Aldatan adam telefonu tırın tırın saklar peşinde gezdirir sesini kısar her an bir şey gelir de görür diye öyle dan diye ortada bırakmaz.

Yok o zaman bir şey yoktur rahat ol ya. Aldatan adam telefonu tırın tırın saklar peşinde gezdirir sesini kısar her an bir şey gelir de görür diye öyle dan diye ortada bırakmaz.
Teşekkür ederim. Benim de bir yanım öyle diyor diğer yanım başka. Bakalım..

Back
X