Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vodafone kullanıyor ama nasıl bakılıyor ondan. Benim hattım farklı vodafone pek bilmiyorum açıkcasıhangi hattı kullanıyor ordan mobil online işlemlerden bakabilirsiniz döküme
Evet haklısınız aslında. Bir de ruhsal olarak çok yoruyor bu durum beni ama elimde değilAçıkçası ben de gereksiz mesajları genelde hemen silerim. Çünkü her yerden sürekli mesaj geliyor. Gereksiz her şeyi silmeye calisiyorum
Telefonumun sesi de genelde kısık yada titreşimde, çünkü sürekli bildirim geliyor.
Bu arada yüzükte takmayız eşimle genelde.
Yani dışarıdan görenin bu aldatıyor mu deme ihtimali çok yüksek bu açıdan bakarsan.
Bence kuruntu yapma ,oluruna bırak. Zaten olacagi varsa önüne düşer yada bir huzursuzluk olur.
Çok teşekkür ederimVodafone Konuşma , Arama Dökümleri Nasıl Çıkartılır? bunu yaz canım Google tekno safari olana tıkla orada açıklamalı resimli hali var
Aslında ondan da bı şey çıkarırız biz..Yani bu kadar kuruntulu olduğumu bilmiyor ama bazen sorarım kimle yazışıyorsun hemen açar gösterir. Niye sildi ben de düşünüyorum
Ne deseniz haklısınız. Üzülüyorum aslında hem de çok. Mutlu olmam gereken günler bile şüpheyle geçiyor gibi geliyor8 senedir sürekli böyle kafayı yer insan. Kendinize acımıyor musunuz?
E bu ben işteAslında ondan da bı şey çıkarırız biz..
Acaba benim guvenimimi kazanmaya çalışıyo güvenib takibi birakiyim diye![]()
Kendiniz için yapmayın. Koca sizden kıymetli değilNe deseniz haklısınız. Üzülüyorum aslında hem de çok. Mutlu olmam gereken günler bile şüpheyle geçiyor gibi geliyor
Haklısınız. Biraz daha takmamaya çalışacağımKendiniz için yapmayın. Koca sizden kıymetli değil
Ya bunu söylediğiniz çok iyi oldu ben bilmiyordum. Şimdi baktım evet bende de varmış. Eşimle telefonlarımız aynı akşam hemen bakacağım. SağolunSilinen mesajlar çöp kutusuna da düşebilir keşke ordan baksaydıniz sanirim her telefonda yok o ama bi bakın mesajların çöp kutusu yeri varsa eşiniz orayı bilmiyorsa oraya düşmüş olabilir. 1 ay sonra ordan otomatik siliniyor. Benim telefonumda var çünkü o geldi aklıma bi bakin derim
İnşallah parti mesajıdır. Belki içiniz rahat eder kuruntulardan kurtulursunuz.Ya bunu söylediğiniz çok iyi oldu ben bilmiyordum. Şimdi baktım evet bende de varmış. Eşimle telefonlarımız aynı akşam hemen bakacağım. Sağolun
Ay resmen öyleBi üyede yazmış. Rutini devam ediyorsa aldatamaz. Zırt bırt işi çıkması lazım. Hea birilerini düşürmeye çalışıyorsa onu biraz zor anlarsın. Daha Vodafone kayıtları nasıl çıkar onu bile bilmiyorsun. Senin tetikte olma şeklin nasıl sadece mesaj kutusunu acıp bakmak mı? Konum tkibi yapıyor musun mesela
Çok teşekkür ederim inşallah.İnşallah parti mesajıdır. Belki içiniz rahat eder kuruntulardan kurtulursunuz.
Ben de banka ve siyasi mesajları görünce siliyorum direkt. Bence bu olay direkt kuruntu yapmak için yetersiz.Kızlar günaydın.
Buraya böyle bir konu açacağımı tahmin etmezdim ama sürekli düşünüyorum. 8 yıllık evliyim eşimle severek evlendik. Bir sorunumuz yok çok şükür ama ben sürekli tetikteyim. Aldatılma korkum mu var bilmiyorum ama eşimin en ufak bir hareketinden anlam çıkartmaya çalışıyorum. Ve çok yoruldum. Sürekli bir şey yakalayacak gibi takipteyim.
Niye böyle bilmiyorum. Eşimin yanlış bir davranışı da yok. Önceki ilişkimde aldatıldım. Yani aldatılmışım defalarca haberim yokmuş, öğrenince bitirdim. Bundan dolayı mı sürekli tetikteyim, yoksa burda okuduklarımdan mı etkileniyorum bilmiyorum.
Ara ara bu düşünce geliyor, bir iki takip edip bir şey bulamayınca bastırıyorum bu düşüncemi. Bu ara tekrar sebep olan olay şu; geçen gece eşimle oturuyorduk saat 1.30-2.30 arası mesaj geldi eşime. Kim bu saatte dedim. Telefon uzaktaydı bakmadan banka falandır dedi. O sırada kızım ağladı gittim onun yanına uyutup döndüm. Dönünce kimmiş dedim siyasi partilerden birini söyledi. Ben de bu saatte de mi atıyorlarmış oha falan dedim. Sonra yatarken fırsatını bulup baktım silinmiş mesaj.
Ben mi kuruntuluyum yoksa insan hisseder mi benim gibi olanlar var mı? Merak ediyorum.
Yok casus yükleyerek değil. Google hesabından açılıyor. Gittiği yerlerin konumunu gösteriyor. 2 sn lık işi var. Kendini kinden bakabilirsinAy resmen öylearada bir gizlice telefonunu karıştırıyorum. Hareketlerine davranışlarına bakıyorum işte. Rutini pek değişmez arada bir toplantısı oluyor o kadar.
Konum takibi yapmıyorum bilmiyorum da. Bir de anlamaz mı yapsam
Ay bunlar normal şeyler mi? Konu sahibinin eşinin çok şüpheli bir davranışı yok ki neden konum takip etsin? Burada bir adamın karısının konumunu takip ettiğini (çok gecerli bir sey olmadan )öğrensek sapık mı manyak mı diye linçleriz adamı.Bi üyede yazmış. Rutini devam ediyorsa aldatamaz. Zırt bırt işi çıkması lazım. Hea birilerini düşürmeye çalışıyorsa onu biraz zor anlarsın. Daha Vodafone kayıtları nasıl çıkar onu bile bilmiyorsun. Senin tetikte olma şeklin nasıl sadece mesaj kutusunu acıp bakmak mı? Konum tkibi yapıyor musun mesela